La Federació Socialista de Mallorca anuncia els candidats i candidates dels municipis de més de 20.000 habitants per “revalidar la majoria socialista aconseguida al 2019”

Antònia Sastre: “Ara l’objectiu és revalidar i millorar el resultats electorals del 2019 i obtenir les set batllies”

La Federació Socialista de Mallorca ha confirmat els candidats i candidates dels 7 municipis de Mallorca amb més de 20.000 habitants (Palma, Calvià, Llucmajor, Marratxí, Inca, Manacor i Alcúdia) per a les eleccions del maig del 2023.

Els candidats del PSIB-PSOE per aquests municipis són: José Hila (Palma), Alfonso Rodríguez (Calvià), Jaume Oliver (Llucmajor), Miquel Cabot (Marratxí), Virgili Moreno (Inca), Nuria Hinojosa (Manacor) i Bàrbara Rebassa (Alcúdia). Al llarg de les darreres setmanes, la Federació Socialista ha anat anunciant les seves candidatures.

En sis d’aquests set municipis, el partit socialista ha format part de l’equip de govern al llarg de la present legislatura. A més, en cinc dels set, ha obtingut la batllia en algun moment de la legislatura.

Dels set municipis, en quatre d’ells els socialistes ostenten la batllia (Palma, Calvià, Marratxí i Inca), a Alcúdia la socialista Bàrbara Rebassa ha estat batlessa durant tres anys i a Manacor, Núria Hinojosa ha format part de l’equip de govern progressista del municipi sent primera tinent de batllia.

La secretària d’organització de la Federació Socialista de Mallorca, Antònia Sastre, s’ha mostrat molt satisfeta amb l’elecció dels candidats i candidates i ha afirmat que “ara l’objectiu és revalidar millorar els resultats electorals del 2019 i obtenir les set batllies”.

Sastre ha destacat que “aquesta legislatura s’ha notat als municipis on el Partit Socialista ha estat a l’equip de govern, estant al costat de la gent, i en altres com a Llucmajor, on no es governa, es nota que el nostre partit ha fet una oposició responsable i s’ha mostrat com una alternativa real”. La secretària d’organització ha conclòs que “l’ajuda del govern presidit per Francina Armengol i el Consell de Mallorca presidit per Catalina Cladera als municipis de Mallorca ha estat vital i el 2023 continuarà sent així”.

Leave a Reply