Andreu Alcover: “El PP ha demostrat no estar al costat del Reial Mallorca i l’Atlètic Balears votant en contra de les ajudes a les dues entitats esportives”

Els socialistes de Mallorca s’han mostrat satisfets després de la comissió informativa d’aquest divendres on s’ha reafirmat que els acords de patrocini a les diferents entitats esportives sortiran endavant

Els socialistes de Mallorca s’han mostrat satisfets després de la comissió informativa celebrada aquests divendres per reafirmar que les modificacions de crèdit que permetran la tramitació del patrocini a diferents entitats esportives de Mallorca sortiran endavant al plenari que es celebrarà el pròxim dimarts.

El portaveu socialista al Consell de Mallorca, Andreu Alcover, s’ha mostrat sorprès amb el vot en contra del Partit Popular al patrocini al Real Mallorca i l’Atlètic Balears. “No ens explicam el vot en contra del Partit Popular. El PP ha demostrat no estar al costat del Reial Mallorca i l’Atlètic Balears votant en contra de les ajudes a les dues entitats esportives”.

Leave a Reply