Els socialistes de Mallorca es mostren satisfets amb l’aprovació definitiva dels ajuts a diferents clubs esportius de l’illa

Andreu Alcover: “El Partit Popular ha demostrat una vegada més la seva incoherència votant en contra del patrocini al Reial Mallorca i l’Atlètic Balears”

El ple extraordinari del Consell de Mallorca ha aprovat aquest dimarts dues propostes per donar suport a diferents clubs esportius de Mallorca. Aquests ajuts aniran destinats al Reial Mallorca i l’Atlètic Balears, a clubs de categoria superior i a l’esport base.

El portaveu dels socialistes al Consell de Mallorca, Andreu Alcover ha remarcat la “incoherència” del Partit Popular votant en contra del patrocini al Reial Mallorca i l’Atlètic Balears quan fa un mes exigien que “es respecti l’acord amb el Reial Mallorca”. Alcover ha afegit “avui hi havia una oportunitat de patrocini esportiu al Mallorca i al Balears i el PP ha votat en contra”.

Alcover ha afegit que “el PP ha basat la seva oposició al Consell de Mallorca en que s’han de baixar els imposts i que tot és un desastre. Al Consell no cobram imposts i les dues taxes principals que tenim (residus i ITV) les hem baixades aquesta legislatura. Pel que fa al que tot un desastre, basta mostrar dades objectives com que estam en plena ocupació o que hi ha més contractes indefinits que mai”.

El paquet d’ajudes aprovades avui al ple extraordinari del Consell de Mallorca té un valor total de 2,2 milions d’euros repartits entre diferents institucions esportives i servirà per difondre els valors de l’esport.

Leave a Reply