Andreu Alcover: “L’aprovació definitiva de la modificació del Pla Territorial suposa una passa molt important per el futur de l’urbanisme a Mallorca”

Els socialistes de Mallorca valoren molt positivament l’aprovació definitiva de la modificació del Pla Territorial

El portaveu del Grup Socialista al Consell de Mallorca, Andreu Alcover ha valorat molt positivament l’aprovació definitiva de la modificació del Pla Territorial (PTI) a la sessió plenària d’aquest dijous. Alcover ha declarat que “aquesta aprovació suposa una passa molt important pel futur de l’urbanisme a Mallorca”.

Alcover ha comentat que “aquesta modificació democratitza el Pla Territorial de Mallorca perquè el fa més comprensible per tothom i, a més, minimitza el risc de corrupció en termes d’urbanisme, com històricament hem viscut aquesta terra”.

Per altra banda, Alcover ha destacat que “aquest Pla Territorial aposta per la lluita contra el climàtic impulsant la implantació d’energies renovables”. A més, el Pla Territorial elimina 17.000 places turístiques.

El nou Pla Territorial aprovat al Consell de Mallorca amplia les zones de protecció de certs sòls i revisa el creixement del sòl urbà. Alcover ha conclòs que “aquest Pla servirà per protegir el territori de Mallorca, és una notícia molt positiva la seva aprovació”.

Leave a Reply