Toni Mir: “L’arxivament de la denúncia presentada pel PP contra regidors de l’Ajuntament d’Andratx demostra, una vegada més, que utilitzen la justícia per treure rèdit polític”

Els socialistes d’Andratx han valorat en roda de premsa l’arxivament de la denúncia presentada pel PP contra sis regidors de l’Ajuntament

El candidat socialista a la batlia d’Andratx, Toni Mir, ha valorat en roda de premsa l’arxivament de la denúncia presentada pel PP contra sis regidors de l’Ajuntament i ha declarat que “l’arxivament de la denúncia presentada pel PP contra regidors de l’Ajuntament d’Andratx demostra, una vegada més, que utilitzen la justícia per treure rèdit polític”.

Mir ha afegit que “no acceptam aquesta manera de fer política, una política de joc brut. Es tracta d’una pràctica habitual del PP d’Andratx, ja varen denunciar a l’anterior batle socialista, Xisco Femenias, que també es va arxivar ara no fa gaire”.

A més, Mir ha destacat que “aquesta dinàmica de denúncies produeix efectes molt negatius a la política andritxola, crea una gran desafecció i a més elimina les ganes de participar en la vida activa del nostre poble als veïnats i veïnades. A més, ara l’Ajuntament o, més bé, tots els andritxols i andritxoles hauran d’assumir els costos d’aquest procés judicial, aproximadament uns 40.000 € aproximadament”.

Mir ha conclòs que “els i les socialistes reivindicam una altra manera de fer les coses, una altra manera de governar. Estic convençut que els veïnats d’Andratx el 28 de maig escolliran una altra manera de fer les coses”.

Per la seva banda, el vicesecretari general de la Federació Socialista de Mallorca, Javier de Juan, ha aprofitat per donar “les gràcies a tots els companys i companyes la seva valentia durant aquest procés”. De Juan ha afegit que “sabíem que arribaria aquest moment, s’ha fet justícia”.

De Juan també ha denunciat “les pràctiques que, tant la dreta com l’ultra dreta, estan fent per accedir al poder i demostrar que estan disposats a tot per accedir-hi. És una molt mala política judicialitzar la política i a les persones que pensen diferent. L’únic que cerquen és fer mal a les persones i cansar-les perquè deixin la política”.

Finalment, Juan ha fet incís en què “tampoc els importa el mal que fan a les institucions, en aquest cas a l’Ajuntament d’Andratx, a nivell econòmic i a nivell de reputació de cara a la ciutadania Des de la Federació Socialista de Mallorca denunciam aquestes pràctiques”.

Leave a Reply