Els socialistes Son Servera presenten la seva candidatura encapçalada per Natàlia Troya amb l’objectiu de revalidar un govern socialista a l’Ajuntament

La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha acompanyat a Natàlia Troya en la presentació de la candidatura socialista per Son Servera

Natàlia Troya ha presentat la candidatura socialista per Son Servera per les eleccions del 28 de maig de 2023. La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera ha participat en la presentació de la candidatura socialista per Son Servera.

Troya ha començat el seu discurs comentant que “m’acompanya un gran equip de dones i homes, gent preparada i valenta que faran que el Partit Socialista torni a guanyar les eleccions a Son Servera. Gràcies per unir-vos a aquest projecte il·lusionant sota les sigles del Partit Socialista”.

La candidata a revalidar la batlia de Son Servera, també ha aprofitat per explicar les principals línies del seu programa electoral “presentam un programa real, consensuat amb associacions, entitats, clubs esportius, etcètera. És un programa realitzat amb l’experiència que ens ha donat haver governat durant 16 anys, sabem perfectament quines són les necessitats del municipi”.

En el seu discurs, Troya ha destacat tots els avanços que ha fet el municipi de Son Servera i ha assenyalat que “el municipi es mereix continuar avançant, estam preparats per tornar a governar, som l’única opció de futur.  Ens queden moltes coses per fer que farem possible gràcies a Francina Armengol i Catalina Cladera com a presidentes del Govern i el Consell”.

Sobre els projectes de futur, la candidata socialista ha remarcat que “continuarem treballant amb la renovació i modernització de la zona de Cala Millor. També tindrem cura dels joves, creant un centre d’informació juvenil a Cala Millor. El nostre projecte apostarà per la sostenibilitat econòmica, social i mediambiental”.

Per la seva banda, la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha comentat que “els Socialistes de Son Servera han presentat un gran equip preparat i valent. Des de la Federació Socialista de Mallorca, vos vull donar les gràcies per sumar-vos al projecte socialista. El 28 de maig, Son Servera continuarà sent governada pels socialistes gràcies a aquest gran equip”.

Leave a Reply