Catalina Cladera: “Xisco Duarte és un home valent que no s’ha fet enrere i es torna a presentar a la batlia de Felanitx amb una gran candidatura”

La Secretaria General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha donat suport al candidat socialista i ha assistit a la presentació de la candidatura per  a l’Ajuntament de Felanitx 

La Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, presidenta del Consell de Mallorca i candidata a la reelecció, Catalina Cladera, ha acompanyat al Candidat socialista a l’Ajuntament de Felanitx, Xisco Duarte, durant la presentació de la seva candidatura socialista per a governar el municipi de Felanitx. Cladera ha volgut destacar “la valentia” i donar l’enhorabona a les persones que acompanyaran a Duarte la pròxima legislatura.

Durant la intervenció, Cladera, ha expressat que “Felanitx mereix tornar al socialisme, amb un projecte que pensi amb la seva gent de la mà de Duarte”, i hi ha afegit que “els socialistes hem transformat i canviat aquesta terra cap a millor, descartant la corrupció, no com el Partit Popular que tenen nostàlgia i encara fan reunions amb el senyor Matas i el senyor Rodríguez”.

Per la seva part, el candidat socialista a la batlia de Felanitx, Xisco Duarte, s’ha mostrat orgullós de la llista que ha aconseguit encapçalar per aquesta pròxima legislatura. Ha destacat que “són persones valentes i compromeses amb el nostre municipi, persones joves que es presenten per primera vegada amb moltes ganes, i d’altres amb més experiència, però l’objectiu és el mateix per tots i totes: fer de Felanitx un poble millor”.

Finalment, Duarte ha explicat algunes de les 200 propostes que apareixen al seu programa electoral. Ha incidit que “el més important per fer la pròxima legislatura és solucionar els problemes d’habitatge de Felanitx, és per això que cedirem terrenys a l’IBAVI per la construcció d’habitatges de protecció oficial”. “Donarem gran importància a la lluita contra el canvi climàtic i al benestar animals, entre altres”, ha conclòs.

Leave a Reply