Els socialistes de Porreres presenten la seva candidatura encapçalada per Miquel Àngel Veny per a les eleccions del 28 de maig

La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha acompanyat a Miquel Àngel Veny en la presentació de la candidatura socialista per Porreres

Miquel Àngel Veny ha presentat la candidatura socialista per Porreres per les eleccions del 28 de maig de 2023. La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera ha participat en la presentació de la candidatura socialista per Porreres.

El candidat a la batlia de Porreres, Miquel Àngel Veny, ha comentat que “estic amb més il·lusió que mai, hem conformat un gran equip de dones i homes. També hem preparat un programa electoral pensat en el futur, pensat en tots els veïnats i veïnades. Volem un poble més igualitari, més just i més segur”.

En el seu discurs, Veny ha explicat algunes de les línies principals del seu programa electoral “crearem una promoció d’habitatge públic gestionada per l’Ajuntament, a més, també cedir terrenys al Govern perquè també pugui fer habitatge públic. Garantir l’accés a l’habitatge és un dels grans reptes que tenim a Porreres”.

Finalment, Veny ha fet balanç de la gestió com a regidor de benestar social i sanitat “ha estat una de les àrees més complicades de gestionar degut a la pandèmia, hem fet molta feina i mos en queda molta per fer. S’està fent el centre de dia, una demanda històrica a Porreres que no s’ha fet fins que el Partit Socialista ha gestionat aquesta àrea”.

Per la seva banda, la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha comentat que “en Miquel és una persona humil que fa molt bona feina pel seu poble. Ha conformat un gran equip i un bon programa pensat per Porreres”.

Finalment, Cladera ha conclòs “des del Partit Socialista hem estat allà on feia falta ajudant i protegint a la gent. Gràcies a la gestió dels socialistes, Mallorca i les Balears estan al capdavant del creixement econòmic d’Espanya, estam amb plena ocupació”.

Leave a Reply