Andreu Alcover: “L’oposició ha demostrat que no són alternativa de govern, no tenen propostes ni projectes de futur”

El portaveu del grup socialista del Consell de Mallorca, en la seva intervenció al Debat de Política General, qüestiona la política dels partits de la dreta que només fan crítica fàcil, poc rigorosa i sense cap projecte per a Mallorca

El portaveu del Grup Socialista, Andreu Alcover, durant la seva intervenció a la segona sessió del Debat de Política General del Consell de Mallorca, ha fet balanç de les iniciatives dutes a terme des del govern insular durant el darrer any “demostrant que és una institució útil, àgil, visible, eficaç i moderna”.

Entre d’altres, ha destacat la gran inversió feta en la recuperació econòmica de Mallorca i tots els plans d’ajuts per a famílies, treballadors, empresaris i autònoms que en temps rècord han permès ajudar a milers de beneficiaris amb la mobilització de més de 100 milions d’euros en diferents programes.

Alcover també ha defensat que el Consell de Mallorca, baix la presidència de Catalina Cladera, té un full de ruta clar i projectes de futur, a mitjà i llarg termini, no només econòmics, sinó també socials i mediambientals.

“El triple vessant per a la qual ja apostàvem als Acords de Raixa i que, avui dia, segons els objectius que va implantar Europa en el seu programa de finançament “Next Generation” no només mantenen la seva vigència sinó que acrediten que ens avançarem al temps, igual que ens avançarem al temps prohibint per llei, a la passada legislatura, els plàstics d’un sol ús”.

El portaveu del grup socialista ha destacat també que el Consell de Mallorca ha estat la primera institució que ha presentat la seva estratègia d’una ‘Mallorca Circular’,

“autèntic full de ruta de l’estratègia per aconseguir una Mallorca millor, més sostenible en la triple vessant, més resilient i més preparada per afrontar els reptes que ja són de present, no de futur. I en aquesta discussió tothom entén que el futur de Mallorca i del turisme serà sostenible o no serà”, ha expressat.

Alcover ha criticat a l’oposició, especialment al Partit Popular i a Vox perquè no han aportat res en les seves intervencions “no han parlat de projectes, ni de futur i han fet el discurs perquè els que els escoltin puguin interpretar que si haguessin governat ells, no hagueren notat els efectes de la pandèmia, i això és ofensiu, no només per nosaltres, sinó també pels que els escolten, a més que els desacredita”, ha expressat.

El portaveu dels socialistes s’ha preguntat “com és possible que l’oposició no participi en aquesta definició del futur de Mallorca? Estaria bé fer propostes de futur, cosa que no han fet. Se m’ocorre que no volen governar, però crec que no estan preparats per governar. Fa sis anys que estan acomodats a l’oposició, sense més tasca habitual que la crítica fàcil, com més fàcil millor, perquè planificar el futur és molt complicat. No han fet ni una proposta de futur. No són alternativa, no són l’alternativa que li convé a aquesta terra”.

Leave a Reply