Bernat Roig: “La dreta ha fet tants de desastres al municipi de Ses Salines aquesta legislatura que costa de creure”

La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha mostrat el seu suport a la candidatura de Roig, que presenta la seva candidatura amb l’objectiu d’assolir la batlia de Ses Salines i de la Colònia de Sant Jordi

Bernat Roig, candidat a la batlia de Ses Salines i de la Colònia de Sant Jordi, ha presentat la seva candidatura de coalició pel partit Endavant (PSIB-PSOE, MÉS i INDEPENDENTS). Roig ha criticat els “desastres que ha realitzat l’equip de govern durant aquesta darrera legislatura”. Afirma que “són tants que la gent no s’ho pot imaginar”.

Al començament de la seva intervenció, ha fet referència a la gestió de l’Ajuntament davant la pandèmia de la COVID-19 i ha criticat la manca de transparència i informació per part de l’equip de govern. Roig ha comentat que ell i els seus regidors van insistir què es convoquessin reunions, però l’equip de govern les rebutjava fins que van acceptar després que sortís publicat a premsa.

Una altra queixa que ha destacat Roig és la despreocupació del batle pels veïns i veïnes. Roig ha destacat que “són els mateixos veïnats els que em traslladen les seves queixes, per exemple, la Federació Balear de Tir de Fona em va telefonar perquè l’Ajuntament no responia, quan el nostre municipi és un referent mundial d’aquesta pràctica”.

Per acabar, Roig ha presentat la candidatura d’Endavant per les pròximes eleccions del 28 de maig. Roig ha conclòs que “presentaré, un programa electoral molt ambiciós on les seves dues prioritats són la creació d’un Nou Pla Urbanístic i donar més importància als joves del municipi”.

Per la seva banda, la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha posat en valor la capacitat de diàleg i d’acord per fer una coalició d’esquerres assolir un canvi necessari i esperat pel municipi.

Catalina Cladera ha conclòs dient “la dreta que vol governar a les Illes Balear és una dreta ‘desnortada’, sense projecte i capaç de tornar a recuperar la corrupció que ja teníem desterrada. Si la primera línia d’un programa electoral és reduir impostos, vol dir que tot el de darrere no és veritat”.

Leave a Reply