Catalina Cladera: “Joan Far és el candidat més jove que presentam a Mallorca. Ha demostrat una gran valentia i empenta per fer feina per Santa Maria del Camí”

Joan Far ha presentat la seva candidatura socialista a la batlia de Santa Maria del Camí acompanyat de la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera

Joan Far ha presentat la seva candidatura socialista a la batlia de Santa Maria del Camí acompanyat de la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, que ha mostrat el seu suport a Far en l’anunci de la seva candidatura i ha assenyalat que “és el candidat més jove que presentam a Mallorca. Ha demostrat una gran valentia i empenta per fer feina per Santa Maria del Camí”.

Far ha començat el seu discurs destacant que “em present com a candidat amb un equip nou i renovat, format per una fantàstica combinació de dones i homes joves, acompanyat per gent amb experiència política i de gestió pública coneixedors de les fortaleses i potencialitats del nostre municipi”.

A més, Far ha comentat que una de les seves prioritats serà “cercar recursos amb coordinació amb les altres administracions per poder establir línies d’avals hipotecaris al primer habitatge o ajudes al lloguer per a la població jove, prioritzant l’habitatge ja construït o rehabilitat”.

En una part del seu discurs, el candidat a la batlia de Santa Maria del Camí, ha declarat que “volem una Santa Maria que reivindiqui i recuperi el seu patrimoni natural, artístic, esportiu, cultural i lingüístic des de la inclusió, amb el teixit associatiu cultural implantat arreu del poble, aconseguir l’equilibri entre la innovació i la diversitat cultural”.

Far ha conclòs que “volem una Santa Maria que tots estimin i, per això, volem que sigui participativa dins els processos de presa de decisions que els hi afectin. Obrint el Consistori amb plenaris que no siguin bimensuals com ara,  amb més consells de participació ciutadana (infància, persones majors) i posant realment en marxa els pressuposts participatius”.

Per la seva banda, la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha explicat que Joan Far és una persona “compromesa amb el partit socialista i amb el poble de Santa Maria. És un referent per molts de joves i demostres que els joves sí que estan interessats en la política”.

Cladera ha conclòs que “la dreta d’aquesta comunitat autònoma està perduda i sense projecte. Tanquen les llistes a darrera hora i, per fer-ho, s’asseuen amb el senyor Rodríguez, una persona condemnada per corrupció. Aquesta és la forma de fer feina del Partit Popular”.

Leave a Reply