Catalina Cladera: “El Partit Popular diu que baixarà els impostos, però no diu que això implica retallades en polítiques destinades als joves”

La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha participat en un acte organitzat per les Joventuts Socialistes

La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, que ha participat en un acte organitzat per les Joventuts Socialistes a Lloseta i ha declarat que “el Partit Popular diu que baixarà els impostos, però no diu que això implica retallades en polítiques destinades als joves”.

D’altra banda, Cladera ha comentat que “a diferència d’altres partits, el partit socialista pot demostrar amb fets que hem fet polítiques pels joves com la devolució de les taxes universitàries, transport gratuït, política d’habitatge com el bo per l’emancipació dels joves que ha tret el Consell de Mallorca i que arribarà a 1700 joves perquè es puguin emancipar”.

En una part del seu discurs Cladera ha valorat la Llei d’Habitatge presentada a nivell estatal i que serveix per “assolir una reivindicació que tenim a les Illes Balears per poder posar un topall al preu del lloguer de l’habitatge i perquè el lloguer sigui accessible per tothom, especialment pels joves”.

Cladera ha explicat que “el partit socialista ha demostrat i continua demostrant que aposta pels joves. Ens vam comprometre a què a les llistes socialistes municipals, insulars i autonòmiques hi hagués un 20% de joves i, no tan sols ho hem complert, sinó que en algunes llistes aquest 20% se supera”.

Per la seva banda, el secretari general de les Joventuts Socialistes de les Illes Balears, Ares Fernández, ha assenyalat que “el partit socialista presenta unes llistes renovades amb molta presència de joves, no com altres partits que tiren de fantasmes del passat com la llista de Jose Maria Rodríguez”.

Finalment, la secretària general de les Joventuts Socialistes de Mallorca, Maria Bel Llinàs ha declarat que “a la trobada d’avui amb els joves de Mallorca posam en valor el compromís de la Federació Socialista de Mallorca en incloure un 20% de joves a les llistes. Estam molt satisfets.”

Leave a Reply