Andreu Vidal: “Alaró ha de tornar a ser el poble de referència del Raiguer, com ho va ser quan hi havia governs socialistes”

La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha mostrat el seu suport a la candidatura de Vidal

Andreu Vidal ha presentat la seva candidatura socialista a la batlia d’Alaró acompanyat de la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, que ha mostrat el seu suport a Vidal en l’anunci de la seva candidatura.

Vidal ha criticat la “poca feina” que ha fet el Partit Popular aquests quatre anys de legislatura a l’Ajuntament d’Alaró i ho ha comparat amb tots els avanços que es van fer al poble gràcies a governs socialistes. “Alaró ha de tornar a ser el poble de referència del Raiguer, com ho va ser quan hi havia governs socialistes” ha comentat Vidal.

En una part del seu discurs, Vidal ha volgut tenir una menció especial per Paco Rosselló, Miquel Deyà i Aina Munar, tres batles socialistes que “van fer molts d’avanços per Alaró com l’embelliment del centre del poble, millora en la gestió de les aigües, el centre sanitari o diferents millores al camp de futbol i al pavelló municipal”.

Finalment, el candidat a la batlia d’Alaró, ha explicat que “treballarem per millorar el dia a dia de la gent del poble, farem avançar Alaró amb feina de bon de veres, no com els darrers quatre anys. Parlarem amb els veïnats i veïnades per donar-los veu i crear un projecte conjunt”.

Per la seva banda, la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha destacat els batles i batlesses socialistes que ha tengut Alaró al llarg de la democràcia i ha afegit que “Andreu Vidal serà l’encarregat de tornar una batlia socialista a Alaró”.

Cladera ha conclòs que “els fets i la gestió avalen al Partit Socialista. Treballam i treballarem perquè la nostra societat i els nostres pobles puguin avançar. Volem garantir el futur de Mallorca i blindar els avanços que hem fet”.

Leave a Reply