Toni Marí: “Presentam un equip preparat per revalidar la majoria socialista a l’Ajuntament de Puigpunyent”

L’Assemblea local  de l’Agrupació Socialista de Puigpunyent ha aprovat la candidatura socialista per a les eleccions del 28 de maig de 2023

L’Agrupació Socialista de Puigpunyent ha presentat la seva candidatura per a les eleccions del 28 de maig de 2023. El candidat a la batlia, Toni Marí,  ha comentat que “és un equip preparat per revalidar la majoria socialista a l’Ajuntament de Puigpunyent”.

Marí ha declarat que el seu objectiu és “continuar fent feina perquè Puigpunyent continuï sent un poble respectuós amb el seu entorn, que aposti per la sostenibilitat i la bona convivència entre tots els veïnats i veïnades”.

D’altra banda, Marí ha assenyalat: “tenim clar el poble que volem i el que ens agradaria viure en un futur. Volem culminar projectes com la cobertura del poliesportiu i avançar en l’eficiència energètica de Puigpunyent”.

De la candidatura, Marí ha declarat que “és una llista completa que combina gent nova molt preparada i gent amb molta experiència de gestió, és una candidatura que representa bé al poble de Puigpunyent. Estam molt il·lusionats per continuar amb el projecte socialista”.

La presidenta de la Federació Socialista de Mallorca, Patricia Gómez i el vicesecretari general (sectorial) de l’FSM, Javier de Juan, van acompanyar i van mostrar el seu suport a la candidatura de Puigpunyent.

Leave a Reply