González: “L’aprovació de la moció conjunta a favor de l’adquisició de les pedreres de Sa Garrigueta i Can Rosselló demostra la capacitat de diàleg del Partit Socialista”

El Ple del Consell de Mallorca ha aprovat per unanimitat una moció conjunta presentada per els partits que formen part de l’equip de govern

El Ple del Consell de Mallorca ha aprovat per unanimitat una moció conjunta presentada per els partits que formen part de l’equip de govern a favor de l’adquisició de les pedreres de Sa Garrigueta Rassa i Can Rosselló.

La portaveu adjunta del Grup Socialista al Consell de Mallorca, Silvana González, ha comentat que l’aprovació per unanimitat d’aquesta moció demostra la “capacitat de diàleg” del Partit Socialista.

A part d’instar al Govern Balear i a l’Ajuntament de Palma a arribar a un acord entre les tres institucions (Govern Balear, Consell de Mallorca i Ajuntament de Palma) per l’adquisició dels terrenys de les pedreres, la moció també rebutja de forma clara els projectes de restauració de les pedreres de Sa Garrigueta Rassa i Can Rosselló per els problemes que es generaran a la zona d’explotació de les pedreres i, especialment, els impactes sobre la població de l’entorn.

González ha afegit que “la voluntat del PSIB-PSOE sempre és escoltar les demandes de la ciutadania. Per això avui hem presentat aquesta moció conjunta que serveix com altaveu a les demandes dels veïnats i veïnades d’aquella zona”.

Finalment, González ha conclòs que “l’aprovació per unanimitat d’aquesta moció al Ple del Consell de Mallorca és una primera passa per donar solució a una demanda històrica de la ciutadania”.

Leave a Reply