Els socialistes de Sóller asseguren que la política d’habitatge serà una de les seves prioritats

Jaume Mateu: “Sóller necessita un Ajuntament governat per socialistes que afronti de bon de veres el problema de l’habitatge”

Els socialistes de Sóller han remarcat que la política d’habitatge serà una de les prioritats que inclouran en el seu programa electoral i per les quals treballaran des de l’Ajuntament a partir del 28 de maig.

El candidat socialista a la batlia de Sóller, Jaume Mateu, ha assegurat que “Sóller necessita un Ajuntament governat per socialistes que aposti per polítiques d’habitatge reals i efectives, ja que aquesta és una de les grans necessitats del municipi. No ens podem permetre que la nostra gent, sobretot gent jove, hagi de partir de Sóller perquè no hi pot viure”.

L’Agrupació Socialista de Sóller ha fet aquestes declaracions aprofitant la visita als Habitatges de Protecció Oficial de Santa Eugènia on, gràcies a governs progressistes, s’han construït 6 nous habitatges de protecció oficial.

Els socialistes sollerics han destacat el fet que gràcies a l’entesa entre institucions Santa Eugènia ha pogut fer realitat, en només 4 anys, la seva primera protecció d’habitatge públic destinada a lloguer social. Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a que l’Ajuntament ha adquirit un solar i l’ha cedit al Govern, qui a través de l’IBAVI, ha redactat i executat el projecte arquitectònic.

Jaume Mateu ha recordat que “el pacte de dretes de l’Ajuntament de Sóller va rebutjar una moció en la qual els socialistes proposaven que el municipi adquirís solars i els cedís al govern per a fer-hi habitatge protegit”, i ha afegit que “es demostra que només des de governs progressistes es pot avançar en polítiques d’habitatge reals i serioses”.

Mateu ha conclòs que “els fets demostren que hi ha una gran diferència entre governs de dretes i d’esquerres a l’hora de fer polítiques d’habitatge. I mentre a Sóller, l’Ajuntament no ha fet res en aquest àmbit, a Santa Eugènia s’han aconseguit resultats en molt poc temps. És el que farem a Sóller quan governem”.

Leave a Reply