Catalina Cladera anuncia una inversió de 10 milions d’euros per la reconversió de les façanes dels comerços de les zones turístiques madures de Mallorca

La presidenta del Consell de Mallorca i candidata socialista a la reelecció ha visitat s’Arenal de Llucmajor, a on també ha anunciat noves accions per a la reconversió de les zones turístiques madures de l’illa, amb la col·laboració de totes les administracions i la iniciativa privada, amb finançament dels fons Next Generation

La Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, presidenta del Consell de Mallorca i candidata a la reelecció, Catalina Cladera, ha anunciat aquest divendres una inversió de 10 milions d’euros per la reconversió de les façanes dels comerços a les zones madures turístiques de Mallorca.

Tal com ha explicat Cladera es destinaran 10 milions d’euros al Pla de Façanes per “l’embelliment i modernització de totes les façanes de l’oferta complementària de primera i segona línia i perquè les entrades als comerços siguin accessibles. Es destinaran entre 10 i 15 mil euros per façana”.

Cladera ha destacat que “les zones madures turístiques de Mallorca necessiten una actuació que afrontarem els i les socialistes des de les institucions municipals, insulars i autonòmiques, amb l’ajuda del finançament estatal i els Fons Next Generation, de la ma de la iniciativa privada”.

La presidenta del Consell de Mallorca i candidata a la reelecció ha declarat que “farem un pla de modernització d’aquesta zona madura en diferents eixos, per impulsar obres de renovació de carrers i places amb l’ajuda de la inversió pública per la millora de tota la zona”. Cladera també ha recordat que aquesta zona del litoral de Llucmajor es beneficarà de l’eliminació de fins a 17.000 places de la bossa d’allotjaments turístics que inclou la modificació del Pla Territorial de Mallorca, recentment aprovada pel Consell, que “incidirà en aquesta millora integral d’una zona com s’Arenal”.

La candidata socialista al Consell de Mallorca ha aprofitat la seva presència a s’Arenal de Llucmajor per insistir en la feina de control i persecució del turísme incívic: “és el moment d’actuar amb molt de rigor i amb moltes mesures contundents. Hem de lluitar contra el turisme d’excessos, amb el decret d’excessos existent que s’ha d’aplicar de la mà de l’Ajuntament i de la policia local”.

Finalment, Cladera ha conclòs que “de la mà d’un Ajuntament governat pel Partit Socialista amb en Jaume Oliver com a batle, aquest projecte a S’Arenal de Llucmajor serà més fàcil posar-lo en marxa. Volem apostar per un turisme de qualitat, respectuós, sostenible”.

Per la seva banda, el candidat socialista a la batlia de Llucmajor, Jaume Oliver ha assenyalat que “s’Arenal de Llucmajor és una zona madura que necessita actuacions que s’han de facilitar per part de l’Ajuntament. Aquests darrers quatre anys no s’hi ha fet res, ni embelliment ni pla d’actuació en el petit i mitjà comerç, ni actuacions per la millora de l’entorn urbà. Des de l’Ajuntament, els socialistes facilitarem totes aquestes actuacions, dins del pla ‘Llucmajor, posa’t guapo’ que posarem en marxa des de la batlia”.

Leave a Reply