Catalina Cladera: “Esporles necessita un canvi i en Toni Bordoy és una persona que treballarà de forma valenta per transformar el municipi a millor”

La Secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, presidenta del Consell de Mallorca i candidata a la reelecció, Catalina Cladera juntament amb Patricia Gómez, Presidenta de la Federació Socialista de Mallorca ha acompanyat a Toni Bordoy,, candidat socialista a la batlia d’Esporles

La Secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, presidenta del Consell de Mallorca i candidata a la reelecció, Catalina Cladera ha afirmat que “Esporles necessita un canvi i en Toni Bordoy és una persona que treballarà de forma valenta per transformar el municipi a millor”.

Cladera ha ressaltat que “a Esporles no hi ha dreta però l’esquerra que governa aquí fa molts d’anys que ho fa i ho fa amb inèrcia i no es preocupa gaire de les coses. Fa les coses amb comoditat i ara és el moment que els socialistes governem el municipi i el transformem”.

La socialista, en relació a la feina feta al Consell de Mallorca i el projecte de futur a la institució ha dit que “volem continuar amb la transformació, i l’ampliació de drets, la millora de la vida de la gent en qualsevol etapa de la seva vida, i l’aposta clara per una illa més verda i sostenible”.

Per la seva banda, Patricia Gómez, consellera de Salut, presidenta de la Federació Socialista de Mallorca i número 3 a la llista del Parlament de les Illes Balears ha afirmat que “el projecte socialista implica millorar la vida de la gent, i quan un ciutadà té un problema, sempre trobarà a un socialista al seu costat com venim demostrant aquests darrers 8 anys”.

Gómez també ha aprofitat el seu discurs per recordar que el PP “ha votat en contra de tot aquests anys de governs socialistes i ha demostrat que està en contra que les persones tinguin dets i les seves vides puguin prosperar”.

Per la seva part, Toni Bordoy, candidat a la batlia d’Esporles ha dit que el projecte dels socialistes d’Esporles “és molt especial perquè és una candidatura única que es preocupa per cada racó del municipi i que respon a les necessitats reals de la ciutadania del poble d’Esporles”.

Finalment, Bordoy també ha afegit que “aquests darrers 4 anys de feina han estat molt intensos perquè quan feim feina amb passió per un poble que estimes la recompensa és immensa”.

Leave a Reply