Catalina Cladera anuncia la creació d’un cinturó verd per unir Palma amb Marratxí eliminant la “barrera” del Torrent Gros

La presidenta del Consell de Mallorca i candidata socialista a la reelecció ha visitat l’espai juntament amb els batles de Palma i Marratxí on la pròxima legislatura es crearà un passeig cívic que uneixi els dos nuclis

La Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, presidenta del Consell de Mallorca i candidata a la reelecció, Catalina Cladera, ha anunciat aquest dimecres la creació d’un cinturó verd per a unir les barriades de Palma i Marratxí que estan actualment separades pel Torrent Gros.

D’aquesta manera, segons ha explicat la socialista “amb aquesta actuació, unirem els dos municipis i complirem amb el nostre compromís de treballar amb l’Àrea Metropolitana, conformada per Llucmajor, Marratxí, Palma i Calvià”.

Cladera també ha aprofitat per anunciar el soterrament de la Via Cintura des de la barriada de Son Gotleu fins a Es Rafal amb l’objectiu de “ajuntar dues barriades importants de la ciutat i integrar-ho cap a Marratxí. No volem que hi hagi barreres, volem cosir i unir el paisatge”.

Per la seva banda, el batle de Palma i candidat a la reelecció, José Hila, ha explicat que “som l’únic partit que presenta projectes centrats en l’Àrea Metropolitana, que té clar que ha de treballar amb els Ajuntaments i el Consell de Mallorca. Hem d’eliminar barreres i unir espais”.

L’actual batle de Marratxí i candidat a la reelecció, Miquel Cabot, ha declarat que “gràcies a governs socialistes a Palma, Marratxí i el Consell de Mallorca, els dos territoris s’han unit i han fet feina conjuntament. En alguns aspectes és molt important tenir una visió global, per això treballam en l’Àrea Metropolitana”.

Leave a Reply