Catalina Cladera: “Manolo Galán ha presentat un gran projecte i un gran equip preparat per continuar fent feina per Artà des de l’Ajuntament”

La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha acompanyat a Manolo Galán en la presentació de la candidatura socialista per Artà

Manolo Galán ha presentat la candidatura socialista per Artà per les eleccions del 28 de maig de 2023. La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera ha participat en la presentació de la candidatura socialista per Artà.

Galán ha començat el seu discurs agraint als regidors i regidores que l’han acompanyat aquesta legislatura “tot i la pandèmia, hem fet una gran feina tots junts i hem aconseguit executar gran part del programa electoral que vam presentar el 2019”.

El batle d’Artà i candidat a la reelecció, ha declarat que “encara ens queden moltes coses per fer, hem marcat el full de ruta i un objectiu clar, la sostenibilitat. Volem que Artà continuï avançant com ho ha fet aquests darrers anys”.

Galán ha afegit que “per complir els objectius que ens hem marcat és necessari un equip de persones compromeses, persones que coneguin el poble i que estiguin a peu de carrer, que formen part de diferents teixits associatius. Aquest és l’equip de dones i homes que hem conformat des del partit socialista per a les properes eleccions del 28 de maig”.

Per la seva banda, la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha comentat que “Manolo Galán està preparat per tornar a ser el batle d’Artà. Té clar allò que vol pel seu poble, escolta i implica a tots els veïnats i veïnades al seu projecte per Artà”.

La presidenta del Consell de Mallorca i candidata a la reelecció, Catalina Cladera, ha aprofitat per recordar que “el 28 de maig hem d’exercir el nostre dret i anar a votar. Hem de votar projecte i gestió, hem de votar el partit socialista”.

Leave a Reply