Catalina Cladera: “Després d’aquesta assemblea de batles i batlesses, hem vist la manca de gestió i projecte per part del senyor Galmés i l’equip de govern de PPVOX”

La portaveu del Grup Socialista al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha criticat la “poca capacitat de gestió” de Llorenç Galmés al capdavant del Consell de Mallorca

Avui s’ha celebrat a Lloseta l’Assemblea de batles i batlesses de Mallorca on la portaveu del Grup Socialista al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha criticat la “poca capacitat de gestió” de Llorenç Galmés al capdavant del Consell de Mallorca.

Cladera ha comentat que “avui no hi ha hagut pràcticament punts de l’equip de govern, la majoria eren iniciatives dels pobles. Només s’han donat compte de temes ja publicats al BOIB”.

La portaveu ha afegit que “el més destacat d’avui és el Pla d’Obres i Serveis. Galmés hi pot dedicar més doblers gràcies a l’herència rebuda. S’ha trobat una institució sanejada i amb recursos”.

Per altra banda, Cladera ha fet incís en la “manca de projectes en temes d’igualtat, joventut i, sobretot, serveis socials. No hi ha suport als municipis per poder reforçar les polítiques socials, no s’està reduint la llista d’espera de dependència, no s’estan obrint les residències noves ja fetes, com la Miquel Mir a Inca”.

Iniciatives batles socialistes

A l’assemblea de batles i batlesses celebrada a Lloseta, 3 batles socialistes han presentat iniciatives de millora. Les tres iniciatives han estat aprovades.

Manolo Galán, batle d’Artà ha presentat una moció per “per resoldre la mancança d’efectius de les policies locals, instar a incrementar la formació de nous policies locals, que es puguin incorporar a les plantilles municipals, que estiguin fidelitzats i s’evitin els trasllats per la competència entre policies”.

El batle de Santa Eugènia, Pep Lluis Urraca, ha defensat una iniciativa per “la dotació de recursos per al control de les colònies felines. Un fet a tenir molt en compte, que requereix molts de recursos, i més després de l’entrada en vigor de la llei de benestar animal”.

Finalment, la batlessa d’Algaida, Marga Fullana ha presentat una “proposta en ferm perquè el Consell ajudi els ajuntaments a cuidar la xarxa de camins rurals, que sovint queda fora cobertura perquè no es disposa de suficients recursos des dels ajuntaments i tampoc queden dins de la xarxa de carreteres del Consell”.

Leave a Reply