Catalina Cladera: “És el moment que Pollença passi pàgina, deixi enrere el govern de dretes, i torni a situar els seus veïns en el centre de les seves polítiques de la mà de Martí March

L’Agrupació Socialista de Pollença ha presentat la seva candidatura per les eleccions del 28 de maig al Port de Pollença davant d’un centenar de persones

L’Agrupació Socialista de Pollença ha presentat la seva candidatura per les eleccions del 28 de maig, liderada per Martí March. La Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha mostrat el seu suport a la candidatura a un acte que s’ha realitzat al Port de Pollença.

Cladera ha declarat que “és el moment que Pollença passi pàgina, deixi enrere el govern de dretes, i torni a situar els seus veïns en el centre de les seves polítiques de la mà del candidat socialista a la batlia del municipi, Martí March”.

En una part del seu discurs, la secretària general de l’FSM, Catalina Cladera, ha criticat la “manca de projecte del Partit Popular”. Cladera ha conclòs que “hi ha una dreta que té ganes de governar i que està disposada de fer-ho a qualsevol preu i que, per tant, no pot garantir un futur a la ciutadania i està desnornat”.

De la candidatura socialista a Pollença, Martí March ha comentat que “és una candidatura amb experiència però també amb gent jove que aportarà la seva visió del poble de Pollença”. A més, ha afegit que “l’únic projecte vàlid és el socialista que representa el PSIB-PSOE de Pollença i que té molta experiència de govern”.

Finalment, March ha explicat que “el Partit Popular de Pollença i la dreta, en general, només sap dir mentides que ningú es creu”. Han afirmat, ha afegit el socialista, “que per ser d’un altre partit que el Govern de les Illes Balears no han rebut cap ajuda derivada de la crisi de la Covid-19 o la Guerra d’Ucraïna”

Leave a Reply