Catalina Cladera: “Rosa Bestard és una gran candidata per Campanet, des de la batlia ha posat un aire jove i fresc al municipi”

Més de 100 persones han mostrat el seu suport a Rosa Bestard en l’anunci de la seva candidatura a la batlia de Campanet

Rosa Bestard ha presentat davant més de 100 persones la seva candidatura a la batlia de Campanet per les eleccions del 28 de maig de 2023. La Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera també ha volgut acompanyar a Bestard i ha declarat que “és una gran candidata per Campanet que des de la batlia ha posat un aire jove i fresc al municipi”.

L’actual batlessa de Campanet, ha destacat la seva tasca des de la batlia i “tot el que ha avançat el poble amb projectes de millora que han tingut en compte la sostenibilitat econòmica, social i mediambiental”. A més, ha afegit que “des de la batlia he pogut veure de primera mà tot el potencial i les necessitats que té Campanet”.

En un moment del seu discurs, Bestard ha volgut agrair a tots els presents i, especialment, als regidors socialistes i a l’Agrupació que l’han acompanyat aquests anys: “sou un gran equip. Amb la feina conjunta de tots i totes hem fet de Campanet el poble que és avui en dia”.

Bestard ha comentat que “han estat quatre anys apassionants de molta feina. Ho hem donat tot i ho continuarem donant tot, no estam cansats, tenim més força que mai. Tenim la il·lusió i la força per seguir treballant per Campanet”.

La Secretària General de l’FSM, Catalina Cladera, ha acompanyat a Bestard en l’anunci de la seva candidatura i ha remarcat la “gran gestió que ha fet des de la batlia. Sé de primera mà que na Rosa no ha aturat de fer feina aquests quatre anys per Campanet”.

Cladera ha afegit que “Campanet té garantia de futur amb na Rosa i tot l’equip, el municipi ha avançat molt i ho ha de seguir fent de la mà del partit socialista. Tota l’Agrupació sou un gran exemple de com fer política local, tenint present a tots els veïnats i veïnades”.

Finalment, Cladera ha conclòs que  “només un govern progressista serà capaç de consolidar tots els avenços que hem aconseguit a les Illes Balears en aquests 8 anys i de garantir l’enfortiment del nostre Estat dels Benestar i dels nostres serveis públics”.

Leave a Reply