Andreu Vidal afronta “amb il·lusió i optimisme” la seva candidatura a la batlia d’Alaró per fer el canvi que necessita el poble

L’assemblea local d’Alaró va elegir el passat dijous per unanimitat a Vidal com a candidat socialista a la batlia

Andreu Vidal ha presentat davant l’assemblea local la seva candidatura a la batlia d’Alaró per les eleccions del 28 de maig de 2023. Vidal ha declarat que afronta “amb il·lusió i optimisme” el repte.

Vidal ha destacat que vol “fer el canvi que necessita Alaró” i que aquest canvi ha de venir “de la mà del partit socialista, que és garantia de futur”. A més, ha comentat que “farem feina de manera conjunta, som un equip, escoltarem les necessitats dels alaroners i alaroneres i les traslladarem a les nostres polítiques”.

D’altra banda, Vidal recordat la seva experiència com a regidor de Serveis Socials i Sanitat a l’Ajuntament d’Alaró entre 2003 i 2007. També ha fet menció a la seva etapa com a coordinador de l’Àrea de Gestió Interinstitucional de l’IMAS. Vidal ha assenyalat que “m’han ensenyat molt i m’han ajudat a entendre millor el meu poble i a voler el millor per la seva gent. La meva experiència al servei de les persones majors també ha estat un gran aprenentatge per conèixer la realitat que vivim i les necessitats que tenim”.

Finalment, Vidal ha agraït a tota l’Agrupació Socialista d’Alaró el seu suport i ha fet incís que serà “un projectes construït entre tots i totes per fer d’Alaró el poble que volem, amb una visió de futur del nostre municipi”.

Leave a Reply