Victòria Vicens anuncia la seva candidatura a la batlia d’Escorca per “aportar un aire renovat al poble”

La Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha mostrat el seu suport a Vicens en l’anunci de la seva candidatura

Victòria Vicens ha presentat la seva candidatura a la batlia d’Escorca per les eleccions del 28 de maig de 2023 amb l’objectiu “d’aportar un aire renovat al poble”. La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha mostrat el seu suport a Vicens en l’anunci de la seva candidatura.

Vicens ha remarcat que Escorca necessita un “projecte jove i renovat amb ganes de fer coses pel poble”. A més, ha afegit que “es necessari fer polítiques democràtiques que mirin pels interessos de tots els veïnats i veïnades”.

D’altra banda, Vicens ha fet incís en “la necessitat de tenir una col·laboració i comunicació constant amb el Consell de Mallorca”. Vicens ha comentat que “el Consell de Mallorca governat per la socialista Catalina Cladera, ha posat a l’abast dels municipis de Mallorca ajudes i projectes que l’Ajuntament d’Escorca no ha sabut aprofitar”.

Vicens ha comptat amb el suport diferents companys i companyes socialistes per presentar la seva candidatura a la batlia d’Escorca. La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera ha remarcat la “valentia i empenta” de Vicens.

Leave a Reply