Catalina Cladera: “Sa Pobla mereix a na Xesca Mir com a candidata del PSIB-PSOE a la batlia, és una garantia de futur”

Diferents militants i simpatitzants del Partit Socialista, entre ells, la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, han acudit a la presentació de la candidatura de Xesca Mir a la batlia de Sa Pobla

La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca i presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha acompanyat a Xesca Mir en l’anunci de la seva candidatura a la batlia de Sa Pobla i ha destacat “la seva experiència com a regidora a l’Ajuntament” i que na Xesca és una “garantia de futur per Sa Pobla”.

En l’anunci de la seva candidatura a la batlia de Sa Pobla, Xesca Mir ha posat en valor la seva tasca com a regidora a l’Ajuntament aquests quatre anys. “Han estat quatre anys d’aprenentatge, quatre anys que m’han permès pensar el projecte de futur que vull per Sa Pobla” ha destacat Mir.

Precisament, Mir ha citat alguns d’aquests projectes de futur que vol fer realitat a Sa Pobla com el Pla local d’infància i adolescència, l’ampliació del repartiment de menjar a domicili per als que ho necessitin, el Pla estratègic municipal d’igualtat o una escola d’estiu municipal.

A part, Mir s’ha compromès a treballar per què “els adolescents i joves de Sa Pobla tenguin oci i temps lliure de qualitat” així com el procés d’estabilització del personal de l’Ajuntament, la depuradora nova, habitatges protegits, que la recollida de residus porta a porta sigui una realitat o complir amb l’execució dels Fons Next Generation per la rehabilitació del passeig del tren.

A més, Mir ha destacat que “des del partit socialista hem estat al costat de la gent en els moments més difícils, hem desplegat un Escut Social per a tota la ciutadania i no deixar a ningú enrere”. Finalment, la secretària general de l’Agrupació Socialista de Sa Pobla, Xesca Mir, ha volgut tenir paraules d’agraïment a familiars, amics, membres de l’agrupació local, la Federació Socialista de Mallorca i a tots els presents.

La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca i presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha estat present en la presentació de la candidatura de Xesca Mir a la batlia de Sa Pobla. “Na Xesca és una gran socialista i una gran amiga, ha fet molt bona feina aquests quatre anys com a regidora. Com a poblera, estic molt contenta que ella sigui la candidata a la batlia” ha assenyalat Cladera.

En una part del seu discurs, Cladera ha posat èmfasi en la pujada d’un 8,5% de les pensions aconseguida pel Partit Socialista “a les Illes Balears aquest increment suposarà que les pensions de 210.000 persones pugin, de mitjana, 1.263€. Per assolir aquesta xifra amb el Partit Popular hauríem necessitat 35 anys”.

Leave a Reply