Catalina Cladera: “Xisco Martí té un projecte i unes idees clares per Fornalutx. Té moltes ganes de fer feina pel seu poble”

La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha acompanyat a Xisco Martí en la presentació de la candidatura socialista per Fornalutx

Xisco Martí ha presentat la candidatura socialista per Fornalutx per les eleccions del 28 de maig de 2023. La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera ha participat en la presentació de la candidatura socialista per Fornalutx.

El candidat a la batlia de Fornalutx, Xisco Martí, ha declara que té “un projecte modern, guanyador, competitiu i sostenible per Fornalutx. Hem format un gran equip preparat per fer feina pel poble, estic molt orgullós d’ells”.

Sobre el projecte que té per Fornalutx, Martí ha destacat que “volem una gestió activa dins l’Ajuntament, hem de garantir una bona atenció als veïnats i veïnades. A més, volem solucionar el problema de les fuites d’aigua. També volem protegir el nostre poble, amb projectes sostenibles i evitant els grans projectes i les grans construccions”.

Per la seva banda, la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha comentat que “en Xisco Martí té un projecte i unes idees clares per Fornalutx. És una persona jove i amb moltes ganes de fer feina pel seu poble”.

Finalment, Cladera ha conclòs “des del Consell de Mallorca hem estat i estarem al costat dels Ajuntaments. Aquesta legislatura hem destinat recursos a Fornalutx perquè es pugui millorar el poble. Farem feina per trobar una solució a la problemàtica del talús”.

Leave a Reply