Els socialistes de Mallorca invertiran 20 milions d’euros en un pla de renovació i millora d’infraestructures culturals municipals per millorar els espais culturals de Mallorca

La presidenta del Consell de Mallorca i candidata a la reelecció, Catalina Cladera, ha anunciat que aquest pla “dotarà els ajuntaments dels equipaments que han de garantir l’accés a la cultura del conjunt de la ciutadania”

La presidenta del Consell de Mallorca i candidata a la reelecció, Catalina Cladera, ha anunciat que desenvoluparan un pla d’acció i millor d’infraestructures municipals. Cladera ha declarat que aquest pla “dotarà els ajuntaments dels equipaments que han de garantir l’accés a la cultura del conjunt de la ciutadania”.

A més, Cladera ha comentat que “en la pròxima legislatura invertirem 20 milions d’euros per reformar, mantenir i millorar les instal·lacions municipals culturals com teatres, museus, sales d’actes i exposicions, etcètera. Això servirà per donar resposta a una demanda que ens fan molts d’Ajuntaments de Mallorca”.

Finalment, Cladera ha conclòs que “aquesta legislatura, tot i la pandèmia, no hem deixat d’apostar per la cultura, hem posat en marxa infraestructures culturals com el centre Internacional de fotografia Toni Catany a Llucmajor, la Casa Blai Bonet a Santanyí, el nou museu i centre d’investigació de Son Forners (Montuïri) i el Museu del Puig de Sa Morisca (Calvià)”.

Per la seva banda, el batle d’Inca i candidat a la reelecció, Virgilio Moreno, ha anunciat que “gràcies a la proposta presentada per Catalina Cladera, a Inca podrem fer el Museu del Còmic, al Casal Metges Cifre. Ens convertirem en la primera ciutat d’Espanya en tenir un museu d’aquest tipus”.

Leave a Reply