Cladera: “el sr. Galmés ha de fer feina per millorar el carril Bus VAO i deixar de posar pals a les rodes.”

 La secretària general de la FSM, Catalina Cladera, lamenta que PPVOX al Consell de Mallorca segueixi decidit a eliminar el carril Bus VAO de l’entrada de Palma per l’Autopista de Llevant, en contra dels informes tècnics de la DGT.

L’anunci de la interposició d’un recurs contra la DGT per mantenir el carril Bus VAO de la MA-19 en 2024 suposa que “el sr. Galmés segueix posant pals a les rodes a una mobilitat sostenible a Mallorca”, ha reaccionat la portaveu socialista al Consell de Mallorca, Catalina Cladera.

Cladera ha lamentat la bel·ligerància del Consell de Mallorca de PPVOX contra el carril Bus VAO , per que “els informes de la DGT són de caràcter tècnic” i diuen que el carril ha cobert els seus objectius des que es va posar en marxa, fomentant l’ús del transport públic i creant un carril ràpid per a transport públic i vehicles ocupats. Informes que per cert, els responsables PPVOX del Consell de Mallorca no s’han lliurat davant les reiterades peticions fetes des del Grupo Socialista.

La portaveu socialista ha instat Galmés i Rubio a “treballar de manera conjunta” per implementar les millores que la DGT ha apuntat en el seu informe, com la possibilitat d’obrir el carril al trànsit general en determinades hores del dia, amb una senyalització lluminosa i cartells dinàmics.

El Consell de Mallorca s’oposa a un decret de la DGT que inclou diverses actuacions en matèria de circulació i mobilitat a tota Espanya, a més del carril de la Ma-19 de Palma. “És un contrasentit que quan totes les administracions prenen mesures en favor de la mobilitat sostenible, a Mallorca el Consell segueix lluitant en contra d’una mesura avançada com és un carril per a transport públic i vehicles amb alta ocupació”.

Leave a Reply