Cladera: “És molt important votar aquest diumenge per poder decidir el nostre futur i decidir sobre tot allò que afecta la nostra vida”

La candidata a revalidar la presidència del Consell de Mallorca ha ressaltat que “decidir què votam diumenge pot canviar la nostra vida i la vida dels nostres fills i nets”

La presidenta del Consell de Mallorca i candidata a la reelecció, Catalina Cladera, ha fet una crida a la mobilització i al vot per al Partit Socialista en l’acte de final de campanya dels Socialistes de Valldemossa, que tornen a presentar candidatura pròpia i en solitari, encapçalada per Gori Estarellas.

Així, la socialista ha destacat com és d’important que els ciutadans i ciutadanes votin aquest diumenge, 28 de maig, per poder elegir “què volem per al nostre futur, per als nostres pobles i ciutats, per a la nostra illa i per a la nostra Comunitat Autònoma”.

Cladera ha emfasitzat el fet que “decidir què votam diumenge pot canviar la nostra vida i la dels nostres fills i nets”, i ha recordat que votar es tracta d’un dret de ciutadania assolit en democràcia. “No es va poder votar ni decidir res durant el franquisme, i ara que sí que podem i sí que tenim el dret a decidir, ho hem de fer”.

En aquest sentit, la candidata a revalidar la presidència del Consell de Mallorca ha recordat que amb el vot, els ciutadans podran elegir diumenge “com volen envellir, quina educació i sanitat volen, o quins models de mobilitat i turístic volen”.

Respecte de la candidatura socialista a l’Ajuntament de Valldemossa, Cladera ha volgut donar les gràcies a les persones que formen part de l’equip que s’hi presenta, encapçalat per Gori Estarellas, per fer la passa endavant i possibilitat que de nou els socialistes es presentin en solitari al municipi.

Del candidat a batle, la també Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, ha dit que és “una persona preparada, amb experiència, capacitada i amb una visió molt clara del que vol per a Valldemossa”. “Valldemossa duu anys aturada, però ara tenim un grup de gent a qui jo li confiaria tota la gestió del municipi, perquè tenen les idees i el projecte per fer que el municipi avanci”, ha conclòs Cladera.

Leave a Reply