Catalina Cladera: “El Partit Socialista és l’únic que té la garantia de futur per a totes les etapes de la vida”

La presidenta del Consell de Mallorca i candidata a la reelecció, Catalina Cladera, ha participat en la presentació de la candidatura socialista a Son Servera pel pròxim 28 de maig encapçalada per Natàlia Troya

La presidenta del Consell de Mallorca i candidata a la reelecció, Catalina Cladera, ha participat en la presentació de la candidatura socialista a Son Servera pel pròxim 28 de maig encapçalada per Natàlia Troya. Cladera ha destacat que “el Partit Socialista és l’únic que té la garantia de futur per a totes les etapes de la vida”.

Cladera ha comentat que “Natàlia Troya ha fet una gran feina per Son Servera, la seva gestió és el millor aval. Igual que la gestió de Francina Armengol al capdavant del Govern de les Illes Balears o de jo mateixa al Consell de Mallorca. Les tres institucions mereixen continuar amb governs socialistes”.

Per la seva banda, l’actual batlessa de Son Servera i candidata a la reelecció, Natàlia Troya, ha reafirmat les seves “ganes i il·lusió de continuar a la batllia i continuar fent feina per Son Servera acompanyada d’un gran equip de dones i homes preparats”.

Troya ha afegit que “la gestió d’aquests anys al capdavant de l’Ajuntament de Son Servera és el nostre millor aval. El 28 de maig ens jugam molt, Balears, Mallorca i Son Servera es mereixen continuar amb governs socialistes i avançar cap al futur. Per això, hem de votar al Partit Socialista”.

El secretari d’idees i projecte polític del PSIB-PSOE i conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, també ha estat present en la presentació de la candidatura socialista per Son Servera i ha declarat que “mentre el PP diu que no a tot i vol governar amb la por i per uns pocs, el Partit Socialista té la il·lusió i el projecte per continuar governant el pròxim 28 de maig a Balears, Mallorca i Son Servera”.

Leave a Reply