Catalina Cladera: “El pròxim 28 de maig ens jugam molt. Aquesta terra es mereix continuar avançant com ho ha fet els darrers anys”

La presidenta del Consell de Mallorca i candidata a la reelecció, Catalina Cladera, ha participat en la presentació de la candidatura socialista a Santanyí pel pròxim 28 de maig encapçalada per Tino Davia

La presidenta del Consell de Mallorca i candidata a la reelecció, Catalina Cladera, ha participat en la presentació de la candidatura socialista a Santanyí pel pròxim 28 de maig encapçalada per Tino Davia. Cladera ha destacat que “el pròxim 28 de maig ens jugam molt. Aquesta terra es mereix continuar avançant com ho ha fet els darrers anys”.

Cladera ha volgut agrair la “valentia i compromís del candidat socialista a la batlia de Santanyí, Tino Davia. A més ha afegit que “ha format un gran equip de dones i homes preparats per fer feina pels veïnats i veïnades de Santanyí”.

Per la seva banda, el candidat socialista a la batlia de Santanyí, Tino Davia, ha declarat que “crec que poden canviar les coses i Santanyí es mereix que canviïn les coses. Visualitz un municipi amable, escoltaré a tothom i faré feina pels veïnats i veïnades. Tenim un programa ambiciós i que complirem”.

Davia ha explicat les línies principals del seu programa electoral on s’inclou “la solució del problema de recollida de fems del poble posant la recollida selectiva a tots els indrets del municipi i fent àrees d’aportació de fems”.

A més, Davia ha explicat que “treballarem per resoldre el problema històric de l’aigua que pateix Santanyí. L’aigua que surt per l’aixeta ha de ser de qualitat, no com la d’ara. També resoldrem el greu problema de les fuites d’aigua”.

Finalment, el candidat socialista a la batlia de Santanyí ha fet incís en què “tenim un programa i un equip preparat per resoldre els problemes i les necessitats de Santanyí i tots els seus nuclis de població. Apostarem per la millora de la seguretat, apostarem pel transport públic i millorarem la connectivitat entre els nuclis de població”.

La presidenta de la Federació Socialista de Mallorca, Patricia Gómez, també ha participat en la presentació de la candidatura socialista a Santanyí i ha destacat que “els socialistes treballam i continuarem treballant per tots i totes. Dia 28 de maig hem d’anar a votar i votar al partit socialista. Santanyí, Mallorca i les Balears es mereixen governs socialistes”.

Leave a Reply