Els socialistes de Sant Joan presenten la candidatura encapçalada per Catalina Perelló amb l’objectiu d’assolir la batlia

La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha acompanyat a Catalina Perelló en la presentació de la candidatura socialista per Sant Joan

Catalina Perelló ha presentat la candidatura socialista per Sant Joan per les eleccions del 28 de maig de 2023. La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera ha participat en la presentació de la candidatura socialista per Sant Joan.

Perelló ha presentat a l’equip de dones i homes que l’acompanyen en la candidatura socialista per Sant Joan. A més, també ha explicat les línies generals del seu programa electoral “és un programa amb projecció de futur amb solucions a curt, a mitjà i a llarg termini”.

La candidata socialista a la batlia de Sant Joan ha explicat que “m’acompanya un grup de dones i homes compromesos, lluitadors i valents que m’acompanyen en aquest nou camí. Hem format una candidatura renovada preparada per assolir la batlia a Sant Joan”.

Perelló ha conclòs que “Sant Joan és mereix un govern socialista, el meu equip i jo volem fer feina per tots i totes. Tenim un projecte de futur pensat pels veïnats i veïnades del poble”.

Per la seva banda, la presidenta del Consell de Mallorca i candidata a la reelecció, Catalina Cladera, ha comentat que “Catalina Perelló ha conformat un gran equip de dones i homes preparats per governar a Sant Joan. Han demostrat les ganes que tenen de fer feina pel seu poble”.

Finalment, Cladera, ha aprofitat per demanar el vot socialista el pròxim diumenge “el 28 de maig hem de votar pel progrés i el futur de Balears, Mallorca i Sant Joan. Aquesta terra es mereix continuar amb governs progressistes a les diferents institucions”.

Leave a Reply