Cladera i March recullen propostes de col·lectius socials i econòmics a Pollença

Jornada conjunta de feina entre els socialistes de Pollença amb la Secretària General de la FSM, Catalina Cladera. Amb el batle Martí March s’han recollit propostes i demandes diverses de les 3 associacions de gent gran del municipi, dels productors del sector primari de la Cooperativa, i de l’associació del tercer sector social PRODIS

Jornada de feina dels socialistes a Pollença. La portaveu del Grup Socialista al Consell, Catalina Cladera i el batle de la localitat del Nord de Mallorca, Martí March, han completat un dia amb reunions amb diversos col·lectius, de cara a recollir propostes aplicables tant a la política del municipi com a les iniciatives que els socialistes formulen al Consell de Mallorca.

El col·lectiu de la tercera edat de Pollença compta amb tres associacions en actiu. Les principals demandes expressades van en la línia de la simplificació administrativa màxima per rebaixar el temps i la dificultat que suposa el tràmit de les subvencions que reben del Consell de Mallorca, així com l’increment de les quantitats que queden afectades per l’increment del cost de la vida.

L’Associació PRODIS disposa a Pollença d’un pis adaptat i u centre ocupacional que està especialment dedicat al col·lectiu de persones amb algun grau de discapacitat. Cladera ha destacat “la gran feina social que fa PRODIS amb les persones discapacitades i amb les seves famílies”.

La tercera de les trobades de la jornada de feina ha reunit a productors ramaders i agraris de la localitat que integren la Cooperativa de Pollença. Cladera ha destacat la bona sintonia i a feina feta amb la Cooperativa durant la passada legislatura “en què hem post en marxa iniciatives com la del Distintiu Producte de la Serra que ha servit per a promocionar el me ecològic de Pollença”. Igualment Cladera ha recordat la feina conjunta i la col·laboració de la Cooperativa de Pollença durant tota la feina de redacció de la Llei de la Serra de Tramuntana. “Cal seguir fent esforços per fer que tota la feina que hem fet per aprovar aquest projecte de llei de la Serra no es quedi en un calaix, i que es pugui aprofitar”, ha afirmat la socialista.

El batle de Pollença, Martí March, ha destacat la gran disposició que ha trobat entre els col·lectius del teixit social i productiu de Pollença, i ha aprofitat per recordar alguns dels temes del municipi que depenen de decisions del Consell de Mallorca: “tenim ganes de desencallar el tema de la gestió de la Residència de Persones majors de Pollença, i també qüestions de mobilitat que inclouen el projecte per fer algunes rotondes en el terme municipal”.  

Leave a Reply