El Consell Polític dels Socialistes de Mallorca convoquen el 14è Congrés de la Federació amb l’objectiu de revalidar la victòria de 2019

La Secretària General de la Federació de Mallorca, Mercedes Garrido, ha anunciat que no es presentarà a la reelecció

El Consell Polític de la Federació Socialista de Mallorca, màxim òrgan de decisió entre congressos, s’ha reunit avui en sessió ordinària per convocar el 14è Congrés dels Socialistes de Mallorca, que se celebrà el 4 de desembre i al qual l’actual Secretària General, Mercedes Garrido, ha anunciat que no es presentarà a la reelecció.

“Avui convocam el darrer Consell Polític d’aquesta etapa per convocar el 14è Congrés de la Federació Socialista de Mallorca i preparar el partit per revalidar la victòria de 2019, tant pel que fa a l’àmbit insular com als municipis de l’illa”, ha explicat Garrido.

Així mateix, Garrido ha anunciat que no es presentarà a la reelecció com a Secretària General de la Federació. “Comença una nota etapa per al partit, que ha de comptar amb un lideratge fort que pugui unir institució i partit i, sobretot, assolir l’objectiu de poder revalidar la presidència del Consell de Mallorca i als municipis de l’illa el 2023”, ha destacat.

Un cop convocat el 14è Congrés dels Socialistes de Mallorca s’obrirà en breu el document de la Ponència Marc a la militància del partit, perquè l’analitzin i l’esmenin.

La Ponència Marc, que coordina el president de la Federació Socialista de Mallorca, Cosme Bonet, és el document que marcarà les línies polítiques de l’acció de Govern i de partit dels Socialistes de Mallorca per als pròxims quatre anys i l’objectiu de la qual és “revalidar la victòria de 2023”, ha posat de relleu Garrido.

Leave a Reply