Els socialistes de Felanitx denuncien l’ús partidista de les xarxes socials de l’Ajuntament i la mancança de rigor en negar els desperfectes al cementiri municipal

El portaveu Xisco Duarte denúncia, així mateix, que la informació difosa través del canal oficial del consistori no és certa

Els socialistes de Felanitx ham tornat a denunciar avui els danys estructurals que sofreix part del mur de contenció del cementeri municipal: “Ara mateix es troba ple d’humitats, esquerdes en el maó i cornises amb pèrdua de material. Els arbustos i arbres creixen molt aviat, i les seves arrels fan molt mal a tota l’estructura, causant greus d’anys que posen en risc tant al recinte com als visitants”, reitera Xisco Duarte, portaveu del grup municipal socialista.

Duarte recorda que fa dies que “demanam una solució urgent a l’estat d’abandó en el qual es troba la part de darrere del cementiri municipal, concretament el mur perimetral de la part posterior que afecta l’àrea compresa entre les sepultures 248 i 256. Executar les obres necessàries abans de la celebració de Tots Sants”.

El portaveu socialista critica que la resposta aquesta situació no ha estat precisament una iniciativa per a reparar els danys. “El batle utilitza les xarxes socials de l’Ajuntament per fer interès partidista dient mentides, quan hauria de posar a fer feina d’una vegada al regidor encarregat del cementiri. Demanam al batle que deixi d’embullar la ciutadania amb mentides i posi fil a l’agulla davant aquesta problemàtica”, expressa.

Duarte recorda que el cementiri de Felanitx és un dels cinc millors cementiris d’Espanya, però, això xoca amb la deixadesa en la conservació del recinte exterior.

Leave a Reply