La FSM celebrarà el Consell Polític la pròxima setmana, iniciant així el procediment per convocar el 14è Congrés dels Socialistes de Mallorca

Mercedes Garrido, secretària general  del PSIB-PSOE Mallorca, ha destacat que “som un partit unit, fort i amb un projecte de futur que ens permetrà continuar governant a Mallorca”

La Comissió Executiva de la Federació Socialista de Mallorca ha decidit avui celebrar el pròxim Consell Polític dia 27 de setembre, iniciant així el procés per a convocar el 14è Congrés dels Socialistes de Mallorca abans de final d’any.

La secretària general de la FSM, Mercedes Garrido, ha destacat durant la reunió de la Comissió Executiva que “som un partit unit, fort i amb un projecte de futur que ens permetrà continuar governant a Mallorca, mantenir els nostres valors i seguir sent la principal garantia de progrés i de benestar de la ciutadania d’aquesta terra”

Garrido ha explicat que “serà un Congrés al qual arribarem amb solidesa, amb la tranquil·litat d’haver aconseguit entre tots enfortir el projecte socialista a la nostra illa.

Perquè governar a les principals institucions de la nostra comunitat ens està permetent canviar la realitat, millorar la vida de les persones, reduir les desigualtats, garantir oportunitats a tothom, i en especial a qui ho passa pitjor”.

La secretària general dels Socialistes de Mallorca ha reconegut que no està sent una legislatura fàcil “però no hem perdut les forces, ni la il·lusió, ni el coratge. La crisi de la COVID-19 ens ha donat l’oportunitat de demostrar que, davant les adversitats hi ha dues maneres de plantejar sortides: la de la dreta, la de les retallades de drets i serveis públics; i la de l’esquerra, la de la inversió i les polítiques anticícliques. Tanta sort que hi hem estat nosaltres al capdavant de les institucions, perquè del contrari la ciutadania ho hauria passat molt pitjor”.

Leave a Reply