Els Socialistes de Felanitx lamenten que l’equip de govern negui reconèixer la feina altruista dels voluntaris de Protecció Civil

El grup municipal del PSIB-PSOE denúncia que el batle Jaume Montserrat, els regidors del PP i el regidor trànsfuga rebutgen formalitzar un reconeixement institucional a l’Agrupació local, que només enguany ha realitzat més de 1.600 hores de servei

Els socialistes de Felanitx lamenten que l’equip de govern no hagi volgut votar a favor de la seva proposició perquè l’Ajuntament de Felanitx reconegui de forma institucional la gran feina que fan tots els voluntaris i voluntàries de Protecció Civil.

“No entenem com han votat en contra d’aquesta iniciativa que només pretén formalitzar el reconeixement institucional i la felicitació pública a l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil i Emergències de Felanitx quant al servei públic que presten a la ciutadania, tant en situacions quotidianes, com a les excepcionals sofrides recentment a conseqüència de la pandèmia”, explica Xisco Duarte, portaveu del grup municipal socialista.

“La nostra moció, que ha estat rebutjada per l’equip de govern PP-Pi i el regidor trànsfuga, inclou també la proposta de realitzar un acte oficial de reconeixement a l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil, a una data pròxima al Dia Internacional de la Protecció Civil, que se celebra dia 1 de març”, aclareix Duarte.

Els Socialistes de Felanitx consideren que l’Agrupació Local de Voluntaris de Protecció Civil de Felanitx mereix

un vertader reconeixement, ja que des de fa dècades actua de manera desinteressada i solidària en benefici de les persones, béns i també del medi ambient, sempre al peu del canó i amb un únic fi, la seguretat, la protecció, la informació, i el benestar dels veïns i veïnes de Felanitx.

“Tot això, gràcies al compromís i implicació de voluntaris que han deixat de costat els seus treballs, aficions, i fins i tot a les seves famílies per a fer aquest treball desinteressat, humanitari i al servei del ciutadà. I més aquests darrers mesos marcats per la pandèmia, en els que han fet, i fan, una labor enorme i impagable”, assenyala Duarte.

Els socialistes de Felanitx volen fer valdre que només enguany, els 18 voluntaris de l’Agrupació local han realitzat més de 1.600 hores de servei públic “una feina incalculable que no suposa cap despesa pel consistori i que almenys mereix que el nostre Ajuntament i tots els ciutadans i ciutadanes del municipi els manifestem públicament tot el nostre agraïment. Esperam que siguin capaços de rectificar, perquè quan rectifiquen encerten”, conclou el portaveu.

Leave a Reply