El Consell de Mallorca es presenta a la World Travel Market sense cap pla de promoció per al mercat britànic.

Després de 4 mesos de legislatura el Consell de Mallorca del sr. Galmés es presenta a la fira turística de Londres sense cap planificació turística ni proposta de promoció cap al mercat britànic. La portaveu socialista, Catalina Cladera, ha qualificat “d’inaudit” que ni el conseller Marcial Rodríguez, ni el president Galmés hagin explicat al sector les línies bàsiques de la promoció turística al Consell Assessor de la Fundació Mallorca Turisme i acusa de “paràlisi total” a la gestió turística del Consell.

Quatre mesos després d’iniciada la legislatura encara no existeix cap evidència de quin és el full de ruta en matèria de política turística del Consell de Mallorca de PPVOX. Aquesta “paràlisi total” del sr. Marcial Rodríguez, i del sr. Galmés ha estat una constant des del primer dia de mandat, però es fa especialment palesa aquesta setmana amb la celebració de la fira turística de Londres, la World Travel Market.

“El Consell de Mallorca i la Fundació Mallorca Turisme es presenten a Londres sense que ningú sàpiga quin tipus de promoció es planteja fer al mercat britànic” s’ha queixat Cladera. En 120 dies de govern PPVOX el sr. Galmés i el sr. Marcial Rodríguez no han estat capaços de fer cap reunió del Consell Assessor de la FMT”, l’òrgan en el qual cal posar en comú totes les decisions en matèria de promoció turística de Mallorca. “No sabem què van a fer el sr. Galmés i el sr. Marcial Rodríguez a Londres, no ens ho han explicat, no sabem quin turisme volen atreure a Mallorca, no sabem quines reunions mantindran, no sabem res, i això és molt greu”, ha afirmat Cladera.

El mutisme absolut sobre les accions promocionals de Mallorca a la WTM demostren la manca total de planificació sobre política turística a Mallorca, i la deixadesa total de funcions i competències en el Govern, quan és evident que des de gener de 2022 el Consell ha sumat totes les competències d’Ordenació Turística a Mallorca a les que ja tenia sobre Promoció des de 2018.

“Està molt be viatjar a Londres a fer-se fotos, però això no te cap sentit si no se sap l’objectiu i les accions concretes de la presència de Mallorca a la WTM, i està clar que en aquest cas el govern de PPVOX al Consell li ve gros gestionar el turisme; un cop més es demostra que el Sr. Galmés vol fer tornar petit el Consell”, ha sentenciat Cladera.

El Grup de Consellers Socialistes han exigit al Consell que convoqui d’urgència al Consell Assessor de la FMT, per que el conseller i el president del Consell aclareixin què han anat a fer a Londres, i quins són els punts bàsics de la política turística de la present legislatura. “El sr. Galmés ignora al Consell Assessor de la FMT”.

Leave a Reply