El Grup Socialista del Consell de Mallorca valora positivament l’aprovació al Ple Extraordinari del dret de tempteig de les finques de la central tèrmica d’Alcanada

La proposta ha sortit endavant amb el vot a favor de tots els grups a excepció de VOX

El Grup Socialista del Consell de Mallorca s’ha mostrat molt satisfet amb l’aprovació al Ple Extraodinari, amb els vots de tots els partits, a excepció de VOX, de l’inici de l’adquisició de les dues finques que inclouen l’antiga central tèrmica d’Alcanada.

El portaveu del Grup Socialista al Consell de Mallorca, Andreu Alcover ha valorat aquesta aprovació “avui assolim una fita històrica. Les finques de la central tèrmica d’Alcanada porten 40 anys en una situació de bloqueig, per això era tan necessari fer una intervenció”.

Alcover ha afegit que “és un bon moment per aprofitar els Fons Europeus, volem fer un projecte de futur, hem d’anar en la línia de l’Alcúdia Tech Mar, apostant per un projecte verd centrar en la descarbonització del mar. Es passa històrica per Alcúdia i per Mallorca perquè garanteix que el patrimoni no quedi en mans d’estrangers i sigui públic, de tots els mallorquins i les mallorquines”.

L’ex batlessa socialista i actual tinent de batle d’Alcúdia, Bàrbara Rebassa ha estat present al plenari i ha destacat que “vull donar les gràcies al Consell de Mallorca per la seva iniciativa i per sempre estar disposts a rebre’ns i intentar trobar una solució. És important que una àmplia majoria hagi votat a favor, a excepció de VOX”. Rebassa fou la primera ambaixadora del projecte Alcúdia Tech Mar.

Leave a Reply