Els Socialistes d’Andratx lamenten el “pacte de la vergonya” que el PP, El Pi i Ciutadans han fet públic, després que el El Pi hagi romput el pacte en un acte de deslleialtat

Antònia Sastre: “Estam sorpresos amb la situació i és una falta de lleialtat per part de El Pi”/ Toni Bordoy: “El PSIB-PSOE d’Andratx és un partit lleial i ens sentim traïts per El Pi d’Andratx després de rompre el pacte”

La Secretària d’Organització de la Federació Socialista de Mallorca, Antònia Sastre, expressat aquest dilluns “la sorpresa” per part de l’FSM per “el pacte de la vergonya” que han fet públic el Partit Popular d’Andratx, El Pi d’Andratx i Ciutadans d’Andratx al signar, juntament, la moció de censura. Unes declaracions que ha fet Sastre en roda de premsa conjunta amb el Secretari General dels Socialistes d’Andratx, Toni Bordoy.

D’aquesta manera, Sastre ha recordat que “l’FSM juntament amb l’Agrupació Socialista d’Andratx vàrem convocar a la militància d’Andratx per definir la situació i vàrem acordar que faríem una reunió de pacte”, i hi ha afegit que “el Secretari General d’Andratx va cridar a El Pi i a Més per convocar aquesta reunió que ells varen acceptar i es varen comprometre a fer-la”.

Sastre ha incidit que “estam sorpresos amb aquesta situació i és una falta de deslleialtat per part de El Pi que han deixat clar que ‘volen un canvi de rumb per reconduir la gestió municipal’”, unes declaracions que ha fet El Pi en roda de premsa. La socialista ha recordat que “ells formen part de l’equip de govern i, per tant, formen part d’aquesta gestió municipal que ara no els hi agrada”.

La socialista ha exposat que “els i les socialistes hem fet tot el possible per salvar aquesta situació i crec que el que ha ocorregut avui és el pacte de la vergonya i això ha de quedar clar a la ciutadania d’Andratx perquè no es mereixen el que està passant i sobretot no es mereixen un pacte de la vergonya”. “El Pi votarà amb el PP i C’s una moció censura que els ciutadans d’Andratx no es mereixen”.

La Secretaria d’Organització de la Federació Socialista de Mallorca ha incidit que “des de l’FSM hem donat tot el suport a l’Agrupació Socialista d’Andratx i a la seva Executiva, ho vàrem fer per intentar reconduir la situació convocant una reunió de pacte i ho feim ara”. Així mateix, Sastre ha reiterat el “suport absolut a l’Agrupació Socialista d’Andratx”.

Per la seva part, el Secretari General dels Socialistes d’Andratx, Toni Bordoy, ha assegurat que “El Pi no ha donat ni un motiu polític ni ha anunciat cap proposta per dur a terme aquest pacte de la vergonya que ha signat avui de matí”. “El Partit Socialista d’Andratx és un partit lleial i és el partit del seny, no podem dir el mateix de El Pi”, ha incidit el socialista.

Bordoy ha declarat que “l’actual pacte ha fet bona feina i juntament amb el Consell de Mallorca s’han aconseguit reivindicacions històriques que el municipi d’Andratx necessitava com la rotonda de Camp de Mar o la futura residència d’Andratx”. “A dos dies d’aprovar les Normes Subsidiàries, El Pi decideix rompre el pacte i això ens fa sospitar que hi poden haver interessos amagats”, ha assegurat Bordoy.

Finalment, el socialista ha expressat que “hem lluitat fins al final per poder donar compliment al compromís adquirit amb la ciutadania d’Andratx”. “Ens sentim traïts per El Pi d’Andratx que a les darreres de declaracions parlen de lleialtat, però la realitat és que rompen el pacte i fan un gir cap a la dreta”, ha conclòs Bordoy.

Leave a Reply