Catalina Cladera: “La força que ens dona la història ha de fer que els socialistes siguem el bastió per aturar la dreta i la ultradreta”

Els Socialistes de Felanitx han celebrat els 86 anys d’història de la seva agrupació i, també, han inaugurat la nova seu que serà la casa del poble per a tots els felanitxers i felanitxeres

La Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha assistit a l’acte de celebració amb motiu dels 86 anys d’història de l’Agrupació Socialista de Felanitx, juntament amb el seu Secretari General, Xisco Duarte, qui també ha aprofitat per inaugurar la nova seu que serà la casa del poble per a tots els felanitxers i felanitxeres.

D’aquesta manera, Cladera ha expressat que “fa 86 hi va haver una sèrie de persones que varen ser valentes i varen crear una Agrupació Socialista en uns moments molts complicats, però varen començar a sembrar el socialisme a Felanitx”, i hi ha afegit que “el socialisme a Felanitx té unes arrels profundes i importants”.

Així mateix, la socialista ha incidit que “és important conèixer la nostra història i els nostres fonaments per saber d’on venir, on som i cap a on volem anar”. “Donam l’enhorabona a l’Agrupació Socialista de Felanitx pels seus 86 anys que dona la força i els principis socialistes al municipi de Felanitx”, ha dit Cladera.

“La història ens ensenya que no ens hem de rendir mai i que gràcies al socialisme hem aconseguit canviar la història d’aquest país cap a millor”, i hi ha aprofitat per dir que “la força que ens dona la història ha de fer que els socialistes siguem el bastió, el mur de contenció, per aturar la dreta i la ultradreta perquè no podem donar ni una passa enrere en drets i llibertats”.

Per la seva banda, el Secretari General dels Socialistes de Felanitx, Xisco Duarte, ha fet un recorregut històric durant els 86 anys de l’Agrupació Socialista de Felanitx i hi ha destacat els moments més rellevants de la història de l’agrupació fent un recorregut per les batlies socialistes, les llistes electorals i altres moments decisius per a la història de l’agrupació.

Finalment, Duarte ha volgut incidir que “no sempre se celebren 86 anys d’una agrupació socialista” i s’ha lamentat per no haver pogut celebrar els 85 a causa de la pandèmia de la COVID-19. “Queda menys d’un any per a les eleccions municipals i hem de recordar a la ciutadania que el 2019 va votar un canvi de govern i que així serà el 2013”, ha conclòs.

Leave a Reply