Maitane Iñan elegida com a secretària general de les Joventuts Socialistes de Ponent

Les Joventuts Socialistes de Mallorca han començat la renovació de les agrupacions mancomunades de l’illa

Les Joventuts Socialistes de Ponent, fusió de les agrupacions locals de Calvià i Andratx, han renovat la seva executiva i han elegit a Maitane Iñan com a secretària general. D’aquesta manera, comença la renovació de les executives de les agrupacions mancomunades de les Joventuts Socialistes de Mallorca.

La secretària general de les Joventuts Socialistes de Ponent, Maitane Iñan, ha començat el seu discurs agraïnt a tots els presents “gràcies a tots i totes els que sou aquí, en un dia històric per a les Joventuts Socialistes d’Andratx i Calviá. Gràcies també a Javier de Juan, vicesecretari general dels socialistes de Mallorca i conseller de presidència del Consell de Mallorca; al batle de Calvià i secretari general de l’agrupació, Alfonso Rodríguez; al batle d’Andratx, Toni Mir; a la nostra secretària general de les Joventuts Socialistes de Mallorca, MariaBel Llinàs i al nostre secretari general de les Joventuts Socialistes de les Illes Balears i diputat del Parlament, Ares Fernández”.

Iñan ha continuat el seu discurs comentant que “els joves tenim inquietuds, preguntes, respostes i volem participar. Volem ajudar a construir una societat millor, més feminista, més ecologista, més igualitària, i que ens permeti començar un projecte de vida. És impossible millorar la societat sense comptar amb els joves. Aquesta feina es comença a fer en els municipis. Per això som aquí avui, perquè el municipalisme i les polítiques de joventut vagin lligades. Unir forces en aquells aspectes que ens afecten tots dos municipis, Calvià i Andratx”.

Així, la Comissió Executiva de les Joventuts Socialistes de Ponent queda de la següent manera: Maitane Iñan com a secretària general; Joan Méndez com a secretari d’organització; Esther Sosa com a secretària de política municipal; Alejandro González com a secretari de comunicació; David Nieto com a secretari de mobilització; Noèlia Rodríguez com a vocal; Laura Blázquez com a vocal; Fran Soriano com a secretari municipal de Calvià i Miquel Florit com a secretari municipal d’Andratx.

Leave a Reply