L’Agrupació Socialista de Llucmajor inaugura la seva nova seu ‘La Casa del Poble’, situada al carrer Fira numero 20

En l’acte d’inauguració hi ha estat present el secretari d’organització del PSIB-PSOE, Cosme Bonet i la presidenta de la Federació Socialista de Mallorca, Patrícia Gómez

Els socialistes de Llucmajor han presentat la seva nova seu situada al carrer de la Fira numero 20. D’aquesta manera, és compleix un dels objectius de l’agrupació: tenir la seu a peu de carrer. L’antiga seu estava situada al primer pis d’un edifici de la Plaça Espanya. Aquesta nova seu socialista està situada a tan sols 200 metres de l’antiga.

Aquest nou espai, anomenat ‘La Casa del Poble’ té com a objectiu obrir les portes a tots els veïnats i veïnades de Llucmajor, així ho ha explicat el secretari general dels socialistes de Llucmajor, Jaume Oliver “ara mateix ja tenim diferents associacions que gaudeixen d’aquest espai. Estam molt contents que local sigui a peu de carrer, això ens permetrà arribar a molta més gent”.

Oliver ha afegit que “volem que sigui un espai molt relacionat amb la cultura, per això hem aprofitat fer la inauguració al mateix temps que presentam el llibre del llucmajorer Pau Tomàs ‘Els Mallorquins a l’Olimpíada que no fou’. La Casa del Poble és un lloc on es respira la història de la nostra agrupació, com es pot veure a les parets amb fotografies i pancartes històriques. Tenim la sort de ser una agrupació amb més de 100 anys d’història”.

La presidenta de la Federació Socialista de Mallorca, Patricia Gómez va participar en la inauguració i va destacar que “La Casa del Poble és un element molt rellevant dins el nostre partit. Un element bàsic per la nostra forma de fer política. Històricament sempre han estat locals on es duia les seus administratives i organitzatives de les organitzacions; però també per dur endavant les importants tasques culturals, formatives, recreatives i assistencials”.

Leave a Reply