El Ple Extraordinari del Consell de Mallorca aprova un paquet d’ajudes per mitigar les conseqüències econòmiques i socials de la guerra a Ucraïna

Andreu Alcover: ”Estem contents perquè s’han aprovat les modificacions que permetran començar a aplicar mesures per pal·liar els efectes de la guerra a Ucraïna”

El Ple Extraordinari del Consell de Mallorca ha aprovat, un paquet d’ajudes per mitigar les conseqüències econòmiques i socials de la guerra provocada per Rússia. El portaveu del Grup Socialista al Consell de Mallorca, Andreu Alcover, s’ha mostrat satisfet amb aquesta aprovació perquè “permetran començar a aplicar mesures per pal·liar els efectes de la guerra a Ucraïna”.

Alcover ha comentat que “hem pogut aprovar aquest paquet d’ajudes gràcies a que s’han liquidat els pressupostos en un temps rècord un altra vegada, com ja vàrem fer l’any passat per poder presentar ajudes per fer front a la crisi derivada de la pandèmia”.

El portaveu del Grup Socialista al Consell ha lamentat que ni el Partit Popular ni VOX hagin presentat cap proposta “és limiten a posar pals a les rodes, si no han d’ajudar almanco que no molestin. Ni al Consell de Mallorca ni al Govern Balear ni al Govern Estatal fan cap mena de proposta”.

El paquet d’ajudes aprovat avui al Ple Extraordinari del Consell de Mallorca inclou un total de 23 mesures per un valor de 44 milions d’euros. L’objectiu és donar una resposta a la crisi derivada de la guerra d’Ucraïna i protegir als col·lectius més vulnerables.

Reglament centres 0-3 anys

L’altre punt destacat que s’ha aprovat al Ple Extraordinari del Consell de Mallorca és el primer Reglament de Centres d’Atenció Infantil de 0 a 3 anys a Mallorca. El portaveu del Grup Socialista al Consell de Mallorca, Andreu Alcover, s’ha mostrat satisfet amb aquesta aprovació.

D’altre banda, Alcover ha lamentat que el portaveu del Partit Popular, Llorenç Galmés, hagi abandonat el ple quan s’havia de debatre aquest Reglament del Centres d’Atenció Infantil de 0 a 3 anys “lament que el senyor Galmés del Partit Popular hagi abandonat el plenari d’avui per anar a una roda de premsa a Alcúdia, quan s’havien de debatre temes tan importants”.

Leave a Reply