Joan Gaspar Vallori elegit com a nou Secretari General de l’Agrupació Socialista d’Alcúdia

L’Agrupació Socialista d’Alcúdia ha elegit la nova comissió executiva en una assemblea a la qual ha assistit la Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera

L’Agrupació Socialista d’Alcúdia ha celebrat la seva assemblea local on s’ha elegit a la nova comissió executiva local i on Joan Gaspar Vallori ha sortit elegit com a Secretari General de l’Agrupació. La Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha estat present a l’assemblea per donar suport a la nova comissió executiva i al nou Secretari General, Joan Gaspar Vallori.

El Secretari General de l’Agrupació Socialista d’Alcúdia, Joan Gaspar Vallori ha començat el seu discurs agraint a tota la militància la confiança i el suport, a més ha afegit: “vull mostrar un agraïment sincer a Martí Garcias, que ha esta el Secretari General de l’Agrupació durant 12 anys, ara dones una passa al costat però seguirem fent feina junts. Gràcies també a tots els que heu conformat fins ara la comissió executiva”.

Vallori ha continuat el seu discurs donant les gràcies a la Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, per assistir a l’assemblea local. Després, ha explicat la necessitat de treballar tots junts com agrupació “tots som necessaris, hem de treballar pel bé comú. Necessitem una agrupació oberta, és necessari explicar el que fem i perquè ho fem, també si no fem alguna cosa, explicar perquè no la fem. També hem de fer arribar als veïnats i veïnades d’Alcúdia el que es fa des del Govern i des del Consell de Mallorca”.

El Secretari General ha destacat que “com agrupació hem de fer feina tots plegats, hem d’organitzar trobades, debats, estar presents a diferents associacions i entitats. Hem de fer feina de carrer. Som una gran agrupació, som un engranatge on si un falla, falla tot. D’aquí un any tenim eleccions, està en joc tot el que hem construït durant tots aquests anys”.

Vallori ha comentat “és perillós que l’extrema dreta arribi a governar, han votat en contra del salari mínim, de la reforma laboral o de la pujada de les pensions. Odien a qui pensa diferent, a qui te la pell diferent. Nosaltres, en canvi, hem posat mesures davant la crisi, no hem deixat a ningú enrere. Mesures com les presentades pel Govern d’Espanya, el Govern de les Illes Balears, el Consell de Mallorca i també aquí, a Alcúdia, amb les ajudes a les empreses. Cap Ajuntament ha donat tants de doblers per ajudar a les seves empreses”.

El Secretari General ha conclòs “durant el pitjor de la crisi derivada de la pandèmia, els serveis socials d’Alcúdia atenien a qui ho necessitava, no es va deixar a ningú enrere. Ara, comencem una nova etapa, molta força a tots, anem per feina tots plegats perquè Alcúdia avanci, perquè Alcúdia millori. Es el moment de construir i treballar en un projecte polític de partit en el que tots ens estiguem orgullosos”.

La Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, va voler dedicar unes paraules a la nova comissió executiva “enhorabona Joan Gaspar i a tota l’executiva pel compromís, la valentia i la passa endavant que això suposa. El nostre objectiu són les eleccions del 2023, hem de tenir una agrupació forta aquí a Alcúdia i això comença avui, el dia de l’assemblea. També vull donar l’enhorabona i les gràcies a Martí Garcias per haver estat 12 anys com a Secretari General de l’agrupació”.

Així, la Comissió Executiva Socialista d’Alcúdia queda de la següent manera: Maria Begoña Hernández González com a Presidenta; Joan Gaspar Vallori Guayta com a Secretari General; Gabriel de Hevia Aleñar com a Secretari d’Organització; Martí Garcías Plomer com a Secretari de Política Municipal; Gabriel Garcías Cerdà com a Secretari de Comunicació; Bàrbara Rebassa Bisbal, Maria Jesús González Mesa, Margalida Cifre Llompart, Manuel Àngel Llanos Treviño i Gabriel Alomar Capó com a vocals; Aguas Santas Lobo Benítez com a representant al Consell Polític de la Federació Socialista de Mallorca.

Leave a Reply