Els Socialistes de Santanyí elegeixen a Vega Oreja com a Secretària General de l’Agrupació

Vega Oreja: “Vull agrair a tots els afiliats i simpatitzants que col·laboren activament amb la nostra Agrupació”

L’ Agrupació Socialista de Santanyí ha celebrat la seva assemblea local on s’ha elegit a la nova comissió executiva i on Vega Oreja ha sortit elegida com a Secretària General de l’Agrupació. La Secretària General ha comentat que “vull donar les gràcies a tots els afiliats i simpatitzants pel seu temps i les seves aportacions. També a tots els companys i companyes de partit pel seu suport”.

En els últims dos anys, l’Agrupació ha estat gestionada per una gestora i les labors de l’Ajuntament, l’han fet les dues regidores del partit: María Botía i Vega Oreja.

Oreja ha destacat que “en el que queda de legislatura, treballarem per vèncer el principal problema que solem trobar-nos, la passivitat del Partit Popular en la resolució de problemes de llarg recorregut en els nuclis del nostre municipi, com la manca d’aigua de qualitat adequada per al seu consum. Continuarem insistint en l’exigència de responsabilitats a les empreses gestores i en la posada a punt dels elements necessaris per a la seva extracció i consum responsable en el nostre municipi”.

La Secretària General ha afegit que “la recollida i gestió dels residus dels nostres diferents nuclis urbans, tenen un tracte molt desigual, obsolet, poc sostenible i deficient. A més, hi ha una manca de resolució dels problemes de barreres arquitectòniques que depenen de l’ajuntament, tant en la via pública com en edificis municipals”.

A part, Oreja ha denunciat la incoherent aplicació del sistema d’impostos “a Santanyí tenim una de les contribucions més altes de la comunitat i impostos com els referits a la recollida d’escombraries són diferents en els diferents nuclis urbans del nostre municipi”.

Al seu discurs, la Secretària General de l’Agrupació Socialista de Santanyí, Vega Oreja, ha tractat l’etern problema del Caló des Moro, que s’ha enquistat per la passivitat que el Partit Popular mostra a l’hora de realitzar els tràmits necessaris per a la posada en ús legal del pàrquing que ha estat tancat reiteradament per la ADT en compliment de la llei.

Oreja ha conclòs: “als problemes esmentats s’afegeix una llarga llista de deficiències que cal solucionar i una llista de millores que farien la vida del nostre municipi molt més agradable. Així mateix, des del PSIB-PSOE de Santanyí continuarem fent feina per les millores de caràcter social que potenciïn la igualtat de drets i la transparència que el nostre partit sempre ha defensat”.

Així, la Comissió Executiva Socialista de Santanyí queda de la següent manera: Florencio Flores com a President; Maria Vega Oreja com a Secretària General; María Dolores Botía Casas com a Secretària d’Organització; Tino Davia com a Secretari de Política Municipal; Juli Fuster Culebras i Isabel Zardíbar Laguía com a vocals.

Leave a Reply