Xisco Arrom elegit com a Secretari General de l’Agrupació Socialista de Lloret

L’Agrupació Socialista de Lloret ha elegit la nova comissió executiva en una assemblea a la qual ha assistit la Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera

L’Agrupació Socialista de Lloret ha celebrat la seva assemblea local on s’ha elegit a la nova comissió executiva local i on Xisco Arrom ha sortit elegit com a Secretari General de l’Agrupació. La Secretària General de la Federació Socialista, Catalina Cladera, ha estat present a l’assemblea per donar suport a Xisco Arrom i a la nova comissió executiva.

El Secretari General de l’Agrupació, Xisco Arrom, ha comentat que “és un dia important per la nostra Agrupació. Després de quasi 8 anys, deixam  d’estar en Gestora i podem constituir Agrupació. Vull donar les gràcies a cada un dels membres de l’executiva per haver confiat en jo i per tot el suport que m’han donat. També vull donar les gràcies al PSIB-PSOE i a la Federació Socialista de Mallorca per seguir confiant en nosaltres”.

Arrom ha explicat els objectius de l’Agrupació per als pròxims mesos “ara, volem créixer i consolidar l’Agrupació incorporant gent nova, especialment joves. A més, volem que tothom aporti les seves opinions i es senti important dins l’Agrupació. Prepararem una bona candidatura i un programa electoral pensant sobretot amb la gent de Lloret. Volem fer-nos més presents dins el teixit associatiu del poble i en general a tot el que es faci al poble”.

Així, la Comissió Executiva Socialista de Lloret queda de la següent manera: Xisco Arrom Tomàs com a Secretari General; Sofia Alonso Bigler com a Secretària d’Organització; Joan Nicolau Martínez com a Secretari de Política Municipal.

Leave a Reply