Els Socialistes d’Andratx mostren la seva solidaritat amb el poble d’Ucraïna

L’Agrupació Socialista d’Andratx ha col·laborat amb l’ONG Per Ells que s’encarrega de transportar material a dues fronteres amb Ucraïna

Els Socialistes d’Andratx han mostrat el seu suport al poble d’Ucraïna fent una aportació econòmica a l’ONG ‘Per Ells’, encarregada de transportar material de Mallorca a dues fronteres amb Ucraïna.

A més, aquesta ONG s’encarrega de transportar refugiats a Mallorca de forma coordinada. Els voluntaris recorren un viatge de més de 5000 kilòmetres per carretera, d’anada i tornada, per arribar a Przemysl, una ciutat ubicada al sur oest de Polònia i a Kisvárda, una ciutat al nord-est d’Hongria.

Des de l’Agrupació Socialista d’Andratx declaren que “és un honor poder col·laborar amb ONGs com ‘Per Ells’, que fan una gran tasca des de Mallorca per ajudar a tots els ucraïnesos i ucraïneses que fugen de la terrible guerra provocada per Rússia”.

Aquesta aportació de l’Agrupació Socialista d’Andratx se suma a totes les accions que s’han dut a terme des del PSIB-PSOE aquests darrers mesos des d’ençà que va esclatar la guerra a Ucraïna, per mostrar el suport i la solidaritat amb aquest poble.

Leave a Reply