Els Socialistes de Montuïri elegeixen a Toni Miralles com a Secretari General de l’Agrupació

Toni Miralles: “Vull donar les gràcies a tota la gent que ha vingut a l’assemblea, tant militants com simpatitzants”

L’Agrupació Socialista de Montuïri ha celebrat la seva assemblea local on s’ha elegit a la nova comissió executiva local i on Toni Miralles ha sortit elegit com a Secretari General de l’Agrupació amb l’objectiu  de tornar a formar govern amb molta més força i representació de cara a les pròximes eleccions del 2023.

El Secretari General de l’Agrupació, Toni Miralles, ha comentat que “primer de tot, vull donar les gràcies a tots els membres de l’Agrupació, militants i simpatitzants per l’ajuda i els consells i suggeriments que ens han fet arribar quan trobaven que alguna cosa s’havia de fer d’una altra manera”.

Miralles ha afegit que “ha estat un encert entrar a l’equip de govern perquè hem pogut aportar molt, sobretot gràcies a que el Govern de les Illes Balears i el Consell de Mallorca està presidit per socialistes. Entrar a l’equip de govern ha suposat tenir major visibilitat de partit”.

El Secretari General de l’Agrupació ha volgut explicar quins són els objectius dels Socialistes de Montuïri a partir d’ara “volem fer créixer l’Agrupació, sumar gent nova i ser encara més visibles. De cara a les eleccions del 2023 volem fer una bona llista, implicar a gent nova i tenir visibilitat a diferents sectors. També farem un programa electoral atractiu i realista”.

Així, la Comissió Executiva Socialista de Montuïri queda de la següent manera: Toni Miralles com a Secretari General; Tomeu Servera com a Secretària d’Organització; Jaume Mayol com a Secretari de Política Municipal; Biel Miralles com a Secretari Cultura i Comuniació.

Leave a Reply